Lytt til #PolyPod: Krysspunkt energi, klima og teknologi

Publisert: 14. august 2020

Energi, klima og teknologi er viktig for Norge og viktig for verden – og da har vi selvfølgelig med oss viktige folk fra viktige kunnskapsmiljøer innen innovasjon og næringsliv.

Lytt til samtalen mellom:

  • Alexandra Bech Gjørv, Konsernsjef i SINTEF
  • Bjørn Otto Sverdrup, Direktør for bærekraft i Equinor, medlemsbedrift i Polyteknisk Forening og selv medlem av Direksjonen i foreningen
  • Mette Vågnes Eriksen, Generalsekretær i Polyteknisk Forening

Hvilke komparative fortrinn har Norge for ny verdiskaping knyttet til energi, klima og teknologi – og hvordan bruker vi disse i den internasjonale konkurransen?

Hvor fort går endringene i Norge og verden – og går det fort nok? Hva skjer konkret?

Tør vi å gi unge mennesker nok ansvar for å sikre bærekraftig konkurransekraft i selskapene og i landet? Visste du for eksempel at gjennomsnittsalderen til de i kontrollrommet for månelandingen i 1969 var 27 år?

Her får du være flue på veggen og lytte til en interessant samtale mellom to ledere med både perspektiver og konkrete eksempler knyttet til de store spørsmålene og mulighetene i krysspunktet energi, klima og teknologi.

 

Ta gjerne kontakt med Styret i PF Petroleum og fornybar, Styret i PF Energi, Styret i PF CO2-håndtering og Styret i PF Bærekraft!

Liker du #PolyPod, støtt Polyteknisk Forening via Vipps til 81911 nå!