Bærekraft

foto: Max Bottinger

Styre

Styreleder

Adis Cengic

Director Clean Heat & Power, Mana

Kristine Berg

Recycling Manager, Elopak

Anne Cathrine Berger

Samfunnspolitisk direktør, NITO

Camilla Skjelsbæk Gramstad

Bærekraftsjef, Elkjøp

Solveig Irgens

Prosjektleder/seniorrådgiver, Virke

Silje Skjelsvik

Head of Green Transition Department, Sweco

Simen Windheim

Senior consultant Cimate Change and Sustainability Services, EY

Master, Climate Change, Environment, Science and Policy, King's College London

Fotokreditering

Kenneth Williams, NITO, Mona Strande, Einar Aslaksen, UN Global Compact, Monika Kjendalen, Norsk Gjenvinning, SALT, SINTEF, Twitter

Hva

PF Bærekraft samler eksperter, talenter, ledere og beslutningstagere på tvers av bransjer med mål om å fremme en mer bærekraftig teknolog- og samfunnsutvikling.


Hvorfor

Vi vil gjøre sirkulærøkonomien og FNs bærekraftsmål anvendbare for næringslivet ved å diskutere løsninger og inspirere til nytenkning og partnerskap.


Hvem

PF Bærekraft er for deg som vil bruke kompetansen og engasjementet ditt til å skape små og store bærekraftsmuligheter og til å finne løsninger på noen av klodens mest kritiske spørsmål sammen med andre.


Hvordan

PF Bærekraft jobber tverrfaglig gjennom hele Polyteknisk Forening, og er med på å løfte foreningens rolle og relevans i en definerende tid. Vi arrangerer digitale og fysiske aktiviteter; aktuelle business cases blir presentert, sirkulærøkonomiske tiltak blir utviklet, og fagkompetanse blir delt på tvers av sektorer.


I podcastserien «Full sirkel» hører du om sirkulærøkonomiske løsninger for hvordan vi i praksis utnytter ressursene våre smartere, bedre og lengre.

Vil du dele dette med ditt nettverk?