Verdens mest miljøvennlige møbelfabrikk – i Norge: Se sendingen nå!

Publisert: 22. august 2020

Vestre skal i Magnor bygge fargefabrikk, trefabrikk, monteringsavdeling og lager – og tar mål av seg til å bli verdens mest miljøvennlige møbelfabrikk. Hva betyr det i praksis – og hvordan er det mulig å få det til?

Se direktesendingen om opplevelsesfabrikken The Plus med Jan Christian Vestre nå!

  • Jan Christian Vestre, CEO i Vestre og styremedlem i PF Bærekraft
  • Mette Vågnes Eriksen, Generalsekretær, Polyteknisk Forening

Møbelfabrikken The Plus er designet av BIG Bjarke Ingels Group i København, som sammen med Vestre skal få mennesker, produksjon, teknologi, arkitektur og natur til å spille sammen. Kan konseptet sette en ny standard for norsk industri i et globalt marked? Forbes beskriver sågar Jan Christian Vestre og The Plus som den nye normalen verden trenger.

Vestre har de siste årene tredoblet omsetningen og har store ambisjoner om videre vekst. All produksjon foregår i Skandinavia og Vestre har blant annet møblert Aker Brygge i Oslo, Times Square i New York, Forum Des Halles i Paris, Hornsberg strandpark i Stockholm, Dansk Arkitektur Center i København og King’s Cross i London. Vestre har integrert 9 av FNs 17 bærekraftsmål i sin forretningsfilosofi og tilbyr over 150 svanemerkede produkter.

Du får en innføring i prosjektet og prosessen – og lærer mer om de tverrfaglige løsningene som skal føre til at verdens mest miljøvennlige møbelfabrikk realiseres i Norge i 2021/22.

Se direktesendingen om opplevelsesfabrikken The Plus med Jan Christian Vestre nå!

Ta gjerne kontakt med Styret i PF Bærekraft, Styret i PF Materialteknologi, Styret i PF Digital Leadership og Styret i PF Energi!

Video: Erik Magnus Eriksen Olseng