Lytt til #PolyPod – Full sirkel: Kunsten å sette standarden

Publisert: 6. februar 2021

PF Bærekrafts serie «Full sirkel» tar deg med på en reise i det sirkulære landskapet med engasjerte og kunnskapsrike guider. Denne syvende episoden løfter det viktige spørsmålet om hvordan standarder kan fremme sirkulærøkonomi i inn- og utland.

Lytt til samtalen mellom:

  • Magnus Hakvåg, CEO, House of Knowledge
  • Sigurd Sagen Vildåsen, Seniorforsker ved Sintef og NTNU
  • Brita Staal, klimastrateg, SALT
  • Ida Pernille Hatlebrekke, kommersiell leder, Looping

I denne episoden lærer du om prosessene for å utvikle og implementere standarder som gjør det enklere å koble innovasjon og virksomhetsstyring i sirkulær retning. Du hører om kunsten å sette standarden for å skape et felles marked og like konkurransevilkår – og om kunsten å snakke samme språk på tvers i verdikjeder ved hjelp av standardiserte definisjoner.

I «Full sirkel»-serien hører du fra folk som jobber konkret med sirkulærøkonomiske løsninger fra ulike innfallsvinkler. Her får du innsikt og inspirasjon fra eksperter, ledere, entreprenører og forskere som diskuterer utvikling, trender og tematikk – som helt enkelt handler om hvordan vi kan utnytte ressursene våre smartere, bedre og lengre. Så håper vi du vil ta diskusjonen videre – og lykkes med det du gjør – i dine sirkler.

 

Ta gjerne kontakt med Styret i PF Bærekraft, Styret i PF Styrenettverk og Styret i PF Samfunnsøkonomi!

Liker du #PolyPod, støtt Polyteknisk Forening via Vipps til 81911 nå!