Lytt til #PolyPod: Hvordan blir Norge etter koronakrisen?

Publisert: 29. april 2020

Lytt til toppledere fra ulike bransjer dele erfaringer om teknologi, kultur, eierskap, ledelse og bærekraft knyttet til Norge etter koronakrisen. I samtalen hører du:

  • Anita Krohn Traaseth, som har vært toppsjef i HP Norge og Innovasjon Norge, nå bl.a. rådgiver for EU kommisjonen og i regjeringsutvalget for innovasjon og vekst i grøntsektoren.
  • Morten Munch-Olsen, som er administrerende direktør for Bilkollektivet. Bilkollektivet er Norges største bilpool – og er en plattform for delingsøkonomi i praksis, i hele verdikjeden.
  • Janne Log, som er daglig leder i Samvirkene, interesseorganisasjonen for små og store norske samvirker i en rekke bransjer. Hun har vært medlem av toppledergrupper i TietoEVRY og Norges Sjømatråd.
  • Mette Vågnes Eriksen, som er generalsekretær i Polyteknisk Forening og modererer denne #PolyPod-episoden.

Hva skjedde da hele samfunnet plutselig tok et digitalt sjumilssteg? Hvordan fikk vi til det? Hva skjer fremover? Og hva vil vi skal skje? Hva kjennetegner den norske styringsmodellen og hva skal til for bærekraftig utvikling ut av koronakrisen?

 

 

Ta gjerne kontakt med styret i PF Samfunnsøkonomi, styret i PF Digital Leadership, styret i PF Styrenettverk og styret i PF Bærekraft.

Liker du #PolyPod, støtt Polyteknisk Forening via Vipps til 81911.