Bli medlem i Polyteknisk Forening for å få tilgang til dette innholdet. Bli medlem

Publisert: 21.01.2020

Hvordan forholder finansbransjen og investorer seg til ESG i petroleumssektoren?

28. oktober 2020 kl. 11:00 - 12:30

ESG (Environmental, Social and Governance) i praksis har stadig økende fokus. For å nå ambisiøse mål innen ESG og klima, øker myndigheter på EU- og nasjonalt nivå kravene til rapportering og etterlevelse, og i kjølvannet ser vi vekst både innen finansielle ESG-produkter og -tjenester, og konsulenter som tilbyr rapportering -og analysetjenester. Investormiljøer setter stadig større fokus på vesentlige ESG-ambisjoner og -resultater.

I dette webinaret møter du:

  • Anne Margrethe Platou, Samfunnsansvar og Næringspolitikk i DNB. Anne Margrethe vil fokusere på ESG forventninger fra EU, i lys av EU Green Deal, og norske myndigheter, som vil påvirke DNB og deres kunder, samt hvordan DNB jobber med ESG.
  • Espen Kvilekval, Head of Global Oil & Gas i DNB. Espen vil gi innsikt i hva ESG betyr i kundedimensjonen og hvordan DNB jobber med ESG i praksis.
  • Pål A. Dahlberg, Chief Sustainability Officer og i HitecVision Group Management. Pål vil gi et innblikk i ESG fra et investorperspektiv med fokus på oljesektoren (E&P og Services). HitecVision har igjennom mange år kanskje vært Norges fremste investor miljø med satsning i petroleumssektoren.

Du få anledning til å stille spørsmål til innlederne etter foredragene.

Påmeldte til digital deltagelse får tilsendt lenke til pålogging i forkant av møtet på samme dag.

Som medlem får du abonnement på Teknisk Ukeblad i digital eller trykket versjon til sterkt redusert pris. Du får også gode rabatter på arrangementer i samarbeid med TU Event og de andre partnerne til Polyteknisk Forening. Er du Tekna-medlem, får du svært gunstig medlemskap.

Les mer om aktivitetene i PF Petroleum og fornybar her.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Anne K. Knausgård.

Velkommen til digitalt seminar!

Vil du dele dette med ditt nettverk?