Partnere

Samarbeidspartnere
 
Premium medlemmer
 
Accenture Logo
Bayer logo
Freyr_logo
Hydro logo
Laerdal logo 
Sopra Steria logo
Basis medlemmer
 

A2 Logo

OsloEconomics
 
Oppstart medlemmer
 

Bedriftsmedlemskap gir muligheter til å være med i #PolyPod og #PolyWeb, der teknologi, samfunn og næringsliv møtes. Medlemskapet gir fri adgang for ansatte til, og samarbeid om, digitale og fysiske aktiviteter – og åpner for nettverk med eksperter, talenter og beslutningstagere på tvers av teknologier og næringer. Her holder vi hverandre oppdaterte og driver samfunnsutviklingen fremover på sentrale tema i partnerskap. Bedriftsmedlemskapet gir også muligheter til å finne de beste kandidatene.

Medlemsbedrifter profileres på Polyteknisk Forenings nettside og i sosiale media, og kan selv bruke foreningens logo i egne kanaler – og bruke studio og møtelokaler midt i Oslo sentrum. I partnerskap holder vi i hevd tradisjonen som det kunnskapsbaserte medlemsnettverket for bærekraftig teknologi- og samfunnsutvikling gjennom tverrfaglig innsikt, inspirasjon og innflytelse siden 1852.

Jobber du i en medlemsbedrift?

Registrer deg med jobbens e-postadresse, så kan du melde deg på alt som skjer i Polyteknisk Forening.

Hva koster bedriftsmedlemskap?

Polyteknisk Forening er en veldedig og allmennyttig organisasjon som er fritatt for merverdiavgift. Kontingent er 50/ 15/ 3 KNOK for hhv. Premium/ Basis/ Oppstart bedriftsmedlemskap i 12 md.

Ta gjerne kontakt med Generalsekretær Mette Vågnes Eriksen, tlf. 9322 4100, for alle mulighetene knyttet til partnerskap.

Velkommen til mer innsikt, inspirasjon og innflytelse – siden 1852!