Studio

Her kan du arrangere viktige møter i representative lokaler med hyggelige møteverter. Vi hjelper deg med webcasts, webinarer og videokonferanser med digitale deltakere, eller podcasts med de som er viktige for deg.

Kreditering Foto: Vebjørn Bakker
Foto: Vebjørn Bakker
Foto: Vebjørn Bakker
Foto: Vebjørn Bakker
Foto: Vebjørn Bakker
Foto: Vebjørn Bakker

Fysiske og digitale arrangementer

Hos oss kan du arrangere både fysiske og digitale møter, samt en kombinasjon av begge. De representative lokalene i Polyteknisk Forening egner seg for viktige møter, rundebordssamtaler, mottagelser osv. Ønsker du en digital løsning, får du profesjonell streaming til YouTube, Facebook, Vimeo eller annen webinarløsning, samt en produsert video fra ditt arrangement for videre deling. Du fokuserer på innhold og deltakere, mens våre dyktige teknikere styrer den digitale gjennomføringen. Skal du ha gjester til stede i lokalet, sørger våre hyggelige møteverter for en god opplevelse for alle. Dersom du ønsker servering av mat og drikke, ordner vi gjerne dette for deg.

Fasiliteter

Webinarstudio og digitalt møterom

Videovegg

Lydsystem

Podcaststudio

Talerstol

Wifi

Flip-over

Teknisk personell og møtevert

Fingermat og variert drikke, med mulighet for medbragt

Kapasitet

Panel i studio: 5

Kino/Klasserom/Hestesko: 50

Rundebord: 35

Styrerom: 12

Klubben: 75 kvm, Peisestuen: 25 kvm

TimesleieMøterom og møtevert Teknisk utstyr med produksjonspersonell
Klubben1490 kr2290 kr
Peisestuen990 kr2290 kr
  • Rabatt: 10% ved minst 3 forhåndsbestillinger
  • Pris: for medlemsbedrifter og partnere. Andre: +25%

Tid: 0700-2300 hver dag, minimum 2 timer
Endring: Flytting av dato innenfor 6 uker: Kostnadsfritt.
Kansellering: 3 uker før: 100% refusjon. 1-3 uker før: 50% refusjon. 0-1 uke før: 0 refusjon. 
Ansvar: Leietaker er ansvarlig for skade på lokaler og inventar påført i leieperioden. Leietaker er ansvarlig for å overholde myndighetskrav til arrangementer.
MVA: Polyteknisk Forening er en veldedig og allmennyttig organisasjon som er fritatt for merverdiavgift.
Utstyr: 5 bordmikrofoner (Røde Procaster) samt bordstativer og XLR-kabler til disse, videomikser (Blackmagic ATEM Mini Pro ISO), opptaker/lydkort/kontroller (Zoom, R16), videokamera (Canon), studiolamper og stor greenscreen. Kabel til egen fiber (100/100 Mbit) gir rask og sikker streaming. Vi har egne videomøterom fra vår partner Pexip, der man enkelt og trygt kan kommunisere på tvers av plattformer som Cisco, Microsoft Teams, Google Meet og Zoom. Vi samarbeider også med andre profesjonelle og kan skreddersy produksjonen etter dine behov.