Medlemstilbud: 30% rabatt på digitalt abonnement på Teknisk Ukeblads nettsteder

Publisert: 14. januar 2022

Som privatmedlem av Polyteknisk Forening får du nå 30% rabatt på abonnement på alle Teknisk Ukeblads nettsteder for kun 1600,- kr/12 md., mot ordinær pris 2290,- kr/12 md.

Meld deg inn i Polyteknisk Forening nå og få det gode medlemstilbudet på Teknisk Ukeblads nettsteder!

Dette digitale abonnementet gir deg tilgang til alt innhold på TU.no, digi.no, Karriere360.no og Insidetelecom.no. I tillegg kan du søke i TUs rike arkiv helt tilbake til 1854, fra daværende Polyteknisk Tidsskrift, som ble etablert av Polyteknisk Forening.

Du får tilgang til rundt 50 eksklusive saker hver uke. Medlemstilbudet på det digitale abonnementet gir deg reportasjer fra bedrifter som har lykkes med en satsning, og som er villige til å dele sine erfaringer. Eller de som har feilet, og analysert hvorfor det gikk som det gjorde. Du vil se visjonære teknologiledere som deler sine tanker om fremtiden, og rekrutterere som forteller hva slags kompetanse markedet etterspør.

Som privatmedlem i Polyteknisk Forening bestiller du ditt abonnement på TU Extra slik:

For trykket versjon av Teknisk Ukeblad til kun 195 kr/12 md., bestiller du abonnement som privatmedlem gjennom din Min side.

Vi håper du vil ha glede og nytte av dette gode tilbudet fra vår partner TU til alle privatmedlemmer av Polyteknisk Forening!