Ny programsjef styrker Polyteknisk Forening

Publisert: 1. september 2021

Elise Anthonisen (25) er ny programsjef i Polyteknisk Forening. I denne nyopprettede stillingen bidrar hun til å løfte våre medlemmers kunnskap gjennom nye formater og kanaler i foreningens unike nettverk av ledere, eksperter, talenter og beslutningstakere på tvers av næringsliv, akademia og politikk.

Elise har Master of Arts in Geopolitics and the Global Economy fra University College Dublin og har Bachelor of Science in International Environment and Development fra NMBU. Hun har erfaring som nestleder og økonomisjef i Ingeniører uten grenser på NMBU, som prosjektpraktikant i ZERO, som hundetrener i Forsvaret og med salg og kundeservice.

– Jeg brenner for bærekraftig teknologi- og samfunnsutvikling og gleder meg til å samarbeide med så mange flinke folk i og rundt Polyteknisk Forening. Her er det en blanding av entreprenørskap og solid tyngde – og jeg er spesielt klar for å engasjere studenter i fortsettelsen, sier Elise Anthonisen.

– Jeg er veldig glad for å få Elise med i byens og skyens beste medlemsklubb. Hun vil styrke foreningens tilbud og være sentral i å sikre et relevant og attraktivt program fremover, sammen med våre kunnskapsnettverk og partnere, sier Mette Vågnes Eriksen, generalsekretær i Polyteknisk Forening.

Polyteknisk Forening er det kunnskapsbaserte medlemsnettverket for bærekraftig teknologi- og samfunnsutvikling. Siden 1852 fremmer vi tverrfaglig innsikt, inspirasjon og innflytelse.

Vi er en uavhengig og ikke-kommersiell møteplass for dialog om sentrale temaer innen teknologi, samfunn og næringsliv. Med 2000 privat-, bedrifts- og organisasjonsmedlemmer fra næringsliv, offentlig sektor og akademia, jobber vi sammen for å skape fremtidens løsninger gjennom kunnskapsnettverk og partnerskap på tvers av sektorer.

Polyteknisk Forenings virksomhet er både fysisk og digital. I tillegg til fast møteaktivitet publiserer vi podcastserien #PolyPod, og våre digitale medlemsmøter gjøres tilgjengelig for et større publikum gjennom videoserien #PolyWeb, som til sammen har 80000 avspillinger. H.M. Kong Harald V og H.K.H. Kronprins Haakon er æresmedlemmer, og H.M. Kongen tar imot foreningens President og Generalsekretær i audiens på Slottet årlig.

Årene fremover vil handle om å skape konstruktive løsninger for FNs bærekraftsmål. I vårt 170. år er Polyteknisk Forening godt rustet til oppgaven.

Vi ønsker Elise hjertelig velkommen som programsjef i Polyteknisk Forening – og gleder oss til å løfte viktige saker og flinke folk sammen med våre medlemmer fremover!