Lytt til #PolyPod: Topplederen treffer topp-politikeren: Langsiktighet på topp

Publisert: 27. april 2021

Hva har nasjonale kritiske ressurser, netthandel og boomere med hverandre å gjøre? Hva betyr eierskapsformer for evnen til å gjøre store endringer raskt? Hvordan bygger vi digital og sirkulær kompetanse inn i næringsutviklingen i den internasjonale konkurransen? Hva betyr EU Taxonomy for norske selskaper?

Lytt til samtalen mellom:

  • Espen Barth Eide, stortingsrepresentant og nestleder i energi- og miljøkomitéen, Arbeiderpartiet
  • Helge Leiro Baastad, konsernsjef, Gjensidige
  • Janne Log, daglig leder, Samvirkene
  • Mette Vågnes Eriksen, generalsekretær, Polyteknisk Forening

I denne episoden lærer du om ulike former for eierskap, som kundeeide, børsnoterte og statseide selskaper, og om samspillet mellom disse. Du hører om hvordan eierskapsform kan påvirke langsiktig verdiskaping, spesielt når de digitale og sirkulære skiftene skjer veldig raskt.

Rammevilkår for næringsutvikling, innovasjon og kompetanseutvikling i Norge og betydningen av grenseløs regulering av bl.a. teknologiselskaper snakker de også om. Du får også innsikt i bærekraftig finansforvaltning, markedets og myndighetenes styring av kritiske nasjonale ressurser og eierskapets betydning for beredskapsevne i den globale økonomien.

Enten du kjøper skjorten din på nett eller i butikk, på impuls eller planlagt på salg – eller ikke bruker skjorte – god fornøyelse mens du hører på #PolyPod!

Ta gjerne kontakt med styret i PF Styrenettvek og styret i PF Digitalt lederskap!

Liker du #PolyPod, støtt Polyteknisk Forening via Vipps til 81911 nå!