Verdens mest miljøvennlige møbelfabrikk – i Norge

20. august 2020 kl. 06:30 - 07:30

Vestre skal i Magnor bygge fargefabrikk, trefabrikk, monteringsavdeling og lager – og tar mål av seg til å bli verdens mest miljøvennlige møbelfabrikk. Hva betyr det i praksis – og hvordan er det mulig å få det til?

I dette kombinerte fysiske og digitale arrangementet møter du:

  • Jan Christian Vestre, CEO Vestre og styremedlem i PF Bærekraft
  • Mette Vågnes Eriksen, Generalsekretær, Polyteknisk Forening

Møbelfabrikken The Plus er designet av BIG Bjarke Ingels Group i København, som sammen med Vestre skal få mennesker, produksjon, teknologi, arkitektur og natur til å spille sammen. Kan konseptet sette en ny standard for norsk industri i et globalt marked? Forbes beskriver sågar Jan Christian Vestre og The Plus som den nye normalen verden trenger.

Vestre har de siste årene tredoblet omsetningen og har store ambisjoner om videre vekst. All produksjon foregår i Skandinavia og Vestre har blant annet møblert Aker Brygge i Oslo, Times Square i New York, Forum Des Halles i Paris, Hornsberg strandpark i Stockholm, Dansk Arkitektur Center i København og King’s Cross i London. Vestre har integrert 9 av FNs 17 bærekraftsmål i sin forretningsfilosofi og tilbyr over 150 svanemerkede produkter.

Du får en innføring i prosjektet og prosessen – og lærer mer om de tverrfaglige løsningene som skal føre til at verdens mest miljøvennlige møbelfabrikk realiseres i Norge i 2021/22.

Du får anledning til å være med i studio, der vi ønsker velkommen til 30 personer. Medlemmer har fortrinnsrett til fysisk deltagelse.

Påmeldte til digital deltagelse får tilsendt lenke til pålogging i forkant.

Velkommen til fysisk og digitalt seminar!

Vil du dele dette med ditt nettverk?