Bli medlem i Polyteknisk Forening for å få tilgang til dette innholdet. Bli medlem

Foto: Humanist.no og Erik Hannemann Publisert: 03.11.2022

#PolyBok: Bokbad med Cecilie Hellestveit

9. november 2022 kl. 18:00 - 19:00

Fysisk i Polyteknisk Forening og digitalt på Polyteknisk Forenings nettside.

Se dette opptaket:

Videotilgang

kr. 200,-

Velkommen til bokbad med Cecilie Hellestveit, nå aktuell med boken, «Dårlig nytt fra Østfronten».

Du møter:

  • Cecilie Hellestveit, forfatter, jurist og samfunnsviter med doktograd i krigens folkerett
  • Ingrid Vik, spesialrådgiver i UTSYN-Forum for utenriks og sikkerhet
  • Hedda Langemyr, daglig leder i UTSYN-Forum for utenriks- og sikkerhet og styreleder i PF Samfunnssikkerhet, ønsker velkommen

Om Dårlig nytt fra Østfronten:

Russlands aggresjonskrig mot Ukraina i 2022 er en monumental hendelse som har bragt etterkrigstiden i Europa til ende. Cecilie Hellestveit tar for seg krigen og de økonomiske sanksjonene for å svekke og tukte Russland, og belyser hvordan dette vil forandre Europa til det ugjenkjennelige. Hun tar oss med på en geopolitisk rundreise langt utenfor Ukraina, men har Norge som utkikkspunkt og endestasjon. Hvordan endrer krigen Norges situasjon, og hva skal vi gjøre med det?

I bokbadet får du i tillegg til en tête-à-tête med forfatteren og badegjestene, mulighet for å kjøpe signerte bøker, litt godt i glasset og fingermat til praten.

I år er det 100 år siden Fridtjof Nansen mottok Nobels Fredspris for sitt humanitære og fredsskapende arbeid som generalsekretær i Folkeforbundet. Som en del av 100-årsjubileet, holder vi dette bokbadet i samarbeid med Nansenskolen og Utsyn – senter for utenriks- og sikkerhetspolitikk. Takk til Fritt Ord som støtter arrangementet slik at det er åpent og gratis for alle! Lær mer om Nansenskolen og deres arbeid i #PolyPod-episoden, Dialog og utdanning for fred!

Dette arrangementet er både fysisk og digitalt. Påmeldte til den digitale sendingen vil kunne følge direktesendingen på denne nettsiden, hvor den tilgjengeliggjøres i forkant av møtet. Medlemmer og ikke-medlemmer får enkelt tilgang ved å logge seg på sin profil.

Servering fra kl. 17.30. Velkommen til #PolyBok!

Vil du dele dette med ditt nettverk?