#PolyPolitikk: Hør podcasten med ungdomspolitikerne i samtale med Frithjof Jacobsen

Publisert: 31. januar 2020

Direksjonen Polyteknisk Forening samles to ganger i året og gir sine råd til Styret for videreutviklingen av foreningen. I januar 2020 var temaet «Perspektiv» og samlingen inkluderte #PolyPolitikk – en politisk samtale med Frithjof Jacobsen, Andreas Sjalg Unneland/ SU, Alberte T. Bekkhus/ Rød Ungdom, Astrid Hoem/ AUF og Hanna Lein-Mathisen/ Unge Venstre.

Hør podcasten fra #PolyPolitikk med Frithjof Jacobsen og ungdomspolitikerne.

Alle ungdomspartiene var invitert til samtalen om de store spørsmålene knyttet til bærekraftig samfunns- og teknologiutvikling. De utfordret forsamlingen på fremtidige politiske rammer og på hva næringsliv og akademia må gjøre i et 2030-perspektiv.

Polyteknisk Forening er det kunnskapsbaserte medlemsnettverket for bærekraftig teknologi- og samfunnsutvikling – gjennom tverrfaglig innsikt, inspirasjon og innflytelse – siden 1852. Polyteknisk Forening er uavhengig, tverrfaglig og ikke-kommersiell, og har over 2000 private, bedrifts- og organisasjonsmedlemmer. Foreningen når 5000 abonnenter på nyhetsbrev og følgere i sosiale media. Gjennom fagnettverk, møter og partnerskap på tvers av sektorer tilrettelegger Polyteknisk Forening for dialog om viktige temaer innen teknologi, samfunn og næringsliv. H.M. Kong Harald og H.K.H. Kronprins Haakon er æresmedlemmer, og H.M. Kongen tar imot Polyteknisk Forenings President og Generalsekretær i audiens på Slottet to ganger i året. Årene fremover vil handle om å skape løsninger for FNs bærekraftsmål gjennom teknologiske fremskritt, god ledelse og partnerskap lokalt og globalt. Med 168 års vitalitet er Polyteknisk Forening godt rustet til oppgaven.

Lytt til #PolyPolitikk og få bedre perspektiv på hva fremtiden vil bringe av politiske rammebetingelser og prioriteringer.