Møte i regi av: PF Bærekraft

The Climate Reality Project

The Climate Reality Project
Foto: Mattis Kleeb


The Climate Reality Project er en global non-profit organisasjon som jobber med å spre bevissthet rundt klimakrisen og løsningene som skal til for å bekjempe den. Organisasjonen er startet av den amerikanske visepresidenten Al Gore og består i dag av over 21 000 klimaledere fra hele verden som gjennom et intensivt opplæringsprogram utstyres med verktøy, kunnskap og nettverk for å formidle viktigheten av handling for å nå internasjonale klimamål.

I dette kombinerte fysiske og digitale arrangementet møter du:

  • Ida Pernille Hatlebrekke, Bærekraftsjef og kommersielt ansvarlig i Looping og Styreleder i PF Bærekraft

Hatlebrekke er nylig uteksaminert som Climate Reality Leader og hun er også kåret til 1 av 30 under 30 ledestjerner 2020 av DN.

Presentasjonene fra Climate Reality gir innsikt i oppdatert klimaforskning, konsekvensene vi ser i dag og hvilke løsninger som bringer håp om en bedre fremtid. Alle presentasjonene introduserer 3 grunnleggende spørsmål;

  • Må vi endre oss?
  • Kan vi endre oss?
  • Vil vi endre oss?

Du får anledning til å være med i studio, der vi ønsker velkommen til 30 personer. Medlemmer har fortrinnsrett til fysisk deltagelse.

Påmeldte til digital deltagelse får tilsendt lenke til pålogging i forkant.

Velkommen til fysisk og digitalt seminar!

Påmelding

Ticket Type Price Spaces
Medlem av Polyteknisk Forening. Fysisk deltagelse. 0,00 kr
Medlem av Polyteknisk Forening. Digital deltagelse. 0,00 kr
Ikke medlem av Polyteknisk Forening. Digital deltagelse. 200,00 krØnsker du medlemskap i Polyteknisk Forening? Meld deg inn her.