Medlemstilbud: Digitalt abonnement på Teknisk Ukeblads nettsteder

Medlemstilbud: Digitalt abonnement på Teknisk Ukeblads nettsteder

Som medlem av Polyteknisk Forening får du nå tilbud på abonnement på alle Teknisk Ukeblads nettsteder for kun 1249,- kr/12 md., mot ordinær pris 1990,- kr/12 md.

Dette Ekstra abonnement gir deg tilgang til alt innhold på TU.no, digi.no, Karriere360.no og Insidetelecom.no.

I tillegg kan du søke i TUs rike arkiv helt tilbake til 1854, fra daværende Polyteknisk Tidsskrift, som ble etablert av Polyteknisk Forening.

Du får tilgang til rundt 50 eksklusive saker hver uke. Medlemstilbudet på det digitale abonnementet gir deg reportasjer fra bedrifter som har lykkes med en satsning, og som er villige til å dele sine erfaringer. Eller de som har feilet, og analysert hvorfor det gikk som det gjorde. Du vil se visjonære teknologiledere som deler sine tanker om fremtiden, og rekrutterere som forteller hva slags kompetanse bransjen skriker etter. Analyser og rapporter er også en del av Ekstra abonnementet.

Meld deg inn i Polyteknisk Forening nå og få det gode medlemstilbudet på Teknisk Ukeblads nettsteder!

Er du allerede medlem, får du e-post med informasjon om hvordan du får benyttet deg av det gode medlemstilbudet på Teknisk Ukeblads nettsteder.

For trykket versjon av Teknisk Ukeblad til kun 195 kr/12 md., bestiller du som medlem abonnement som før gjennom Polyteknisk Forening: polyteknisk@polyteknisk.no.

Vi håper du vil ha glede og nytte av dette gode tilbudet fra vår partner TU til medlemmer av Polyteknisk Forening!