Hva er viktig for styrearbeidet fremover? Se sendingen nå!

Publisert: 15. januar 2021

Se sendingen om hva som er viktig i styrerommene nå, med:

  • Jan Ludvig Andreassen, sjeføkonom i EIKA gruppen med hovedansvar for overvåkning av makroøkonomi i inn- og utland. Jan Ludvig er utdannet samfunnsøkonom og har tidligere erfaring fra DNB , Alfred Berg og Norges Bank.
  • Turid Solvang, stifter og daglig leder av Future Boards. Turid er utdannet Siviløkonom og har masterprogram i Scenarioanalyse. Hun er tidligere medstifter og daglig leder av Norsk institutt for styremedlemmer samt av European Women on Boards og har erfaring fra Burson-Marsteller.
  • Mette Vågnes Eriksen, generalsekretær i Polyteknisk Forening er ordstyrer

Alle landets styrer og ledelser skal nå iverksette sin strategi og nå nye mål i året som kommer. For mange er usikkerheten stor og de markedsmessige rammene svært annerledes enn tidligere. Hva blir viktig i år? Hva gjør de beste og hva forventes fremover?

PF Styrenettverk samler alle interesserte og meningsberettigede på temaet styrearbeid og tilgrensede områder. Eksterne ressurspersoner innleder om utvalgte tema, og medlemmene inviteres til spørsmål, debatt og erfaringsutveksling.

PF Styrenettverks misjon er å bidra til fagutvikling og profesjonalisering av styrearbeid. PF Styrenettverk samler personer med erfaring innen styrearbeid og personer i ledende stillinger som jobber aktivt med å bli rekruttert til styreverv.

Se sendingen om hva som er viktig i styrearbeidet fremover!

Ta gjerne kontakt med Styret i PF Styrenettverk nå!

Video: Erik Magnus Eriksen Olseng