Hva er lov og hva er lurt ved endringer i toppledelsen? Hør podcasten med Inger Sethov og Henning M. Heitmann

Publisert: 6. mars 2020

Gikk du glipp av nettverksfrokosten om endringer i selskapers toppledelser?

Hør podcasten med Inger Sethov og Henning M. Heitmann.

Endringer i selskapets toppledelse, og daglig leder spesielt, kan være komplisert og er ofte gjenstand for betydelig interesse fra selskapets ansatte og for større selskaper, også media. Hva sier jussen om inngåelse og avslutning av slike arbeidsforhold? Hvordan foretas rekruttering av toppledere i store, norske selskaper? Og hvordan bør man forberede avtroppende og nye ledere på oppmerksomheten som følger?

I denne podcasten kan du lytte til dyktige rådgivere som presenterer sine tanker om temaet, og forteller om erfaringer fra arbeidet med ulike endringer i toppledelsen.

  • Inger Sethov har jobbet i Hydros kommunikasjonsavdeling siden 2005, og som kommunikasjonsdirektør siden 2008. Før hun begynte i Hydro, jobbet Sethov som korrespondent og journalist for nyhetsbyrået Reuters og som journalist for Dow Jones Newswires og for Fresno Business Journal i California i USA.
  • Henning M. Heitmann er advokat og partner i SANDS Advokatfirma med spesialisering innenfor arbeidsrett. Han har mangeårig erfaring både som rådgiver for styrer og fra tvisteløsning ved avslutning av topplederes arbeidsforhold.
  • Hilde Alexandra Grønland Kuburic, advokat i Equinor og leder av PF Styrenettverk.

Hør podcasten om hva som er lov og hva som er lurt ved endringer i selskapers ledelser.

Ta gjerne kontakt med styret i PF Styrenettverk.