Digital kunnskapsdeling gjør du i Polyteknisk Forening

Publisert: 9. mars 2020

Vi inviterer deg til å bruke Polyteknisk Forening på nye måter fremover. Vi vil gjerne hjelpe våre medlemmer til å nå frem med budskap og kunnskap også i denne krevende tiden. De fleste av vårens fysiske arrangementer er utsatt til høsten, men vi utgjør jo sammen noe av den beste tverrfaglige kompetansen som kan gi innsikt, inspirasjon og innflytelse gjennom nye aktiviteter.

1. Digitalt innhold fra oss: #PolyPod lanseres i vanlige podcast-kanaler med topp innhold fra tidligere og planlagte kunnskapsseminarer. Vi løfter gjerne frem smarte folk med noe å melde blant våre medlemmer. Det tar bare en time i vårt enkle podcast-studio og du når tusenvis av relevante folk.

2. Digital kunnskapsdeling for deg: Polyteknisk Forening hjelper medlemmer og kunder med opptak til podcast, webinar, live stream og videokonferanse. Det meste er mulig fra våre lokaler og vi er raske til å snu oss rundt for deg.

3. Kompetanseutvikling: Vi vil gjerne samarbeide om aktiviteter der folk kan videreutvikle seg gjennom frivillig arbeid med interessante temaer og nettverk i Polyteknisk Forening. Dette passer enten du er i omstilling eller har det lille ekstra i deg!

Liker du det du får av presentasjoner, podcasts og videoer fra Polyteknisk Forening, kan du gjerne gi et bidrag  ved å vippse til 81911. Det kommer spesielt godt med i en krevende tid der foreningen ikke kan gjennomføre de fysiske nettverksmøtene.

     til 81911

 

Polyteknisk Forening følger myndighetenes anbefalinger og våre medlemmers egne beslutninger for gjennomføring av fysiske arrangementer. Påmeldte deltakere blir informert dersom arrangementer utsettes eller avlyses.

Programmet er som vanlig oppdatert.

Ta kontakt om mulighetene med digital kunnskapsdeling på e-post til polyteknisk@polyteknisk.no eller på telefon 2242 6870.