5 gode grunner til å bli med i PF Styrenettverk

Publisert: 19. mars 2018

Styrenettverket er en av våre nyeste, men også mest aktive faggrupper. Formålet med nettverket er å samle alle interesserte og meningsberettigede på temaet styrearbeid og tilgrensende områder, hvor målet er å bidra til fagutvikling og profesjonalisering av styrearbeid. Her får du fem gode grunner til hvorfor du bør delta i nettverket!

1. Få gratis faglig påfyll

Ressurssiden til nettverket er under stadig utvikling. Her blir det lagt ut artikler om styrearbeid, presentasjoner fra møtene og mer.

Så langt kan du lese artikler om strategisk risiko og risikostyring, om styrets forhold til daglig leder, om styremedlemmers uavhengighet, inhabilitet og mer!

Les alle artiklene her »

2. Bli med i nettverkets egen «mastermind»-gruppe

En egen Facebook-gruppe til nettverket er under utvikling. Her kan du selv dele relevante artikler, utveksle erfaring og knytte kontakt med andre medlemmer.

Styret i faggruppen vil også kunne dele informasjon om aktiviteter direkte til dere uten mellomledd.

Bli med i Facebook-gruppen her »

3. Møt dyktige foredragsholdere

På møtene til nettverket får du møte mange dyktige foredragsholdere. I fjor fikk du blant annet møte innledere som Jone Løvvik og Tonje Berg fra Acando som snakket om hvordan digitaliseringen påvirker styrenes rolle. På møtet i februar i år om risikostyring kom det foredragsholdere fra Undervisningsbygg, Norges Bank, Statoil og Gjensidige.

4. Del dine erfaringer med andre

Du får mer enn bare foredrag på møtene. Møtene legger opp til diskusjon og erfaringsutveksling, så her får du mulighet til å lære av andre som også er styremedlemmer og -ledere.

5. Utvid nettverket ditt

Ettersom møtene legger opp til mingling og erfaringsutveksling er det gode muligheter for å knytte nye kontakter og bekjentskaper. Du har også en gyllen mulighet til å fortsette diskusjonen i Styrenettverkets egen Facebook-gruppe.

Vil du bli medlem i nettverket?

Om du allerede er medlem i Polyteknisk Forening trenger du bare sende oss en e-post på polyteknisk@polyteknisk.no om at du også ønsker å være tilknyttet PF Styrenettverk.

Er du ikke medlem kan du bli det her »