foto: POLYTEKNISK FORENING

Utenriksministerens innlegg på Trend’23

Publisert: 4. januar 2023

Utenriksminister Anniken Huitfeldt og et trendpanel med medlemmer av Polyteknisk Forening møttes 4. januar til samtale om de viktigste utviklingstrekkene i norsk næringsliv, arbeidsliv og samfunnsliv.

Du kan lese utenriksministerens innledning til samtalen i dette innlegget på Regjeringens nettside og se den påfølgende interessante panelsamtalen her.

Gikk du glipp av dette, kan du se opptaket når og hvor du vil, med medlemskap i Polyteknisk Forening, eller ved kjøp av enkeltbillett.

Start året med et overblikk over hvilke muligheter og utfordringer 2023 kan by på, diskutert av Anniken Huitfeldt, utenriksminister (AP); Lars Olav Grøvik, president i Tekna; Christian Rynning-Tønnesen, CEO i Statkraft; Nina Jensen, CEO i REV Ocean; Eirik Wærness, SVP Chief Economist i Equinor og programleder Torbjørn Røe Isaksen, samfunnsredaktør i E24.

Ønsker du å holde deg oppdatert på alt som skjer på feltet for bærekraftig teknologi- og samfunnsutvikling gjennom hele året? Som medlem i Polyteknisk Forening får du tilgang til 100 årlige aktiviteter, samt eksklusivt medlemsinnhold med den nyeste innsikten fra eksperter og ledere på sentrale temaer.