Teknisk Ukeblad skriver om utviklingen i Polyteknisk Forening

Publisert: 4. januar 2019

Vår Generalsekretær Mette Vågnes Eriksen ble nylig intervjuet av Teknisk Ukeblads redaktør Tormod Haugstad om revitaliseringen av Polyteknisk Forening:

– Vi ønsker å bli mer relevante for våre medlemmer og du har forhåpentligvis lagt merke til økt aktivitet og synlighet. Vi har en stolt historie – og landet trenger kanskje mer enn noen gang en uavhengig møteplass for kunnskap. Her skal du bli klokere og her skal du møte andre som deler og ønsker å forme en bærekraftig samfunnsutvikling. I den pågående snuoperasjonen har vi fått med oss sterke profiler fra norsk teknologi- og samfunnsliv.

Les om den nye Direksjonen her!

– Polyteknisk Forening har nå 14 faglige nettverk med egne nettverksstyrer. De dekker sektorer som energi, olje, helse, sikkerhet, samferdsel og CO2-håndtering – og fag som materialteknologi, bærekraft, internasjonal politikk og samfunnsøkonomi – og også temaer på tvers som styreledelse, kultur og digitalisering. I høst har disse nettverkene kjørt 40 kunnskapsmøter med godt besøk her i Rosenkrantz’ gate. Vi er et lite sekretariat, men trekker sammen med et stort økosystem.

Polyteknisk Forening har vokst organisk siden august:

  • 150 nye personlige medlemmer
  • 3 nye bedriftsmedlemmer
  • 50 nye aktive medlemmer av Direksjonen
  • 3 nye nettverk (Digital Leadership, Samfunnssikkerhet og Norsk forening for CO2-håndtering)
  • 600 nye abonnenter på nyhetsbrev
  • 400 nye SoMe følgere

Les hele intervjuet med Teknisk Ukeblad her!

I 2019 skal Polyteknisk Forening ta opp de store sakene for Norge og verden fremover, som energinasjonen, ny verdiskaping, folkehelse, lavutslippsøkonomien og digitalisering med mening. Vi vil samarbeide tett med våre medlemmer slik at vi kan løfte relevante tema sammen.

Tusen takk til alle som får dette til å skje – og velkommen til gode opplevelser i år!