Stor oppslutning om debattmøtene – se bildene

Publisert: 16. desember 2014

Høstens debattmøter i Litteraturhuset fikk alle stor oppslutning. Ja, møtet om Nasjonalbudsjettet, som vi arrangerte i samarbeid med Samfunnsøkonomene, var til og med fulltegnet halvannen uke før det skulle finne sted.

Møteserie «Fremtidens Norge», i regi av PF og Fritt Ord ble også en suksess. Alle tre møter dro fulle hus på Litteraturhuset og publikum engasjerte seg i debattene. Samarbeidet med Fritt Ord er blitt en tradisjon i PF, og neste år følger vi opp med enda en ny møteserie. Tema for denne er ennå ikke avgjort, så her er det mulig for alle medlemmene våre å komme med innspill.  Bruk gjerne facebook og twitter eller send oss en mail!

Vi følger dessuten opp på «Fremtidens Norge» med tre blogginnlegg fra fremtidsforskeren Erik Øverland, som har fulgt møteserien fra tilhørerbenken. Blogginnleggene publiseres løpende på vår hjemmeside. Også her er det mulig for alle til å delta i diskusjonen om Norges fremtid på sosiale medier. Kanskje noen har ideer til hvordan PF kan arbeide videre med temaet?

Vi er glade for at så mange fant veien til våre debattmøter i høst, og vi håper at neste års program vil trekke like mange deltagere. Følg med på vår hjemmeside, hvor vi legger ut programmet i januar/februar.

Klikk på bildene for å se mere!

Framtidens kunnskapsmiljøFRAMTIDENS NORGE. Transportens infrastrukturFRAMTIDENS NORGE. Transportens infrastrukturFRAMTIDENS NORGE. Transportens infrastruktur

FRAMTIDENS NORGE. Transportens infrastrukturFRAMTIDENS NORGE. Framtidens bærekraftFRAMTIDENS NORGE. Framtidens bærekraftFRAMTIDENS NORGE. Framtidens bærekraftFRAMTIDENS NORGE. Transportens infrastruktur  20141021DEG330  FRAMTIDENS NORGE. Framtidens bærekraftFRAMTIDENS NORGE. Transportens infrastrukturFramtidens kunnskapsmiljøFramtidens kunnskapsmiljøFramtidens kunnskapsmiljøNasjonalbudsjettet 2015Nasjonalbudsjettet 2015Nasjonalbudsjettet 2015