foto: Polyteknisk Forening

Se og hør #PolyBok: Kanseller meg hvis du kan – Bokbad med Danby Choi og Selma Moren

Publisert: 3. november 2023

Mer enn halvparten av landets unge tør ikke si hva de mener. De frykter å bli kansellert av aktivister som hevder at de kjemper for utsatte minoriteter. Danby Choi mener den nye årvåkenheten truer viktige liberale prinsipper, særlig ytringsfriheten og rettssikkerheten, og viser hvordan veien til helvete dermed brolegges med gode intensjoner.

Lytt til samtalen mellom:

  • Danby Choi, sjefredaktør, Subjekt og forfatter
  • Selma Moren, journalist, VG,
  • Herman Midttun Tobiassen, studentansvarlig, Polyteknisk Forening og student i filosofi, politikk og økonomi, UiO

I denne episoden hører du samtalen fra bokbadet av Danby Choi og Selma Moren som bademester. De er meningsmotstandere i woke/anti-woke-debatten, og utforsker her temaene kansellering og krenking i offentligheten. De gir deg innsikt i ulike perspektiver på disse kontroversielle emnene, og diskuterer kompleksiteten i dagens samfunnsdebatt.

Eller se direktesendingen her:

Vi takker Aschehoug Forlag som støtter dette bokbadet og gjør det åpent og gratis for alle. Boken Kanseller meg hvis du kan finner du her.

I Polyteknisk Forenings bokbad-serie, #PolyBok, får du et nært møte med forfatterne bak nyutgivelser og annen aktuell sakprosa. Med utgangspunkt i forfatternes bøker, åpner vi opp for den ærlige og uredde samtalen om dagens viktigste temaer.

Ta gjerne kontakt med styret i PF Next for innspill.