Bli medlem i Polyteknisk Forening for å få tilgang til dette innholdet. Bli medlem

Publisert: 29.09.2016

Bra er ikke godt nok – vi må bli besatt av kundeopplevelse

12. oktober 2016 kl. 15:00 - 17:30


Deltakelse er denne gangen kostnadsfritt for både medlemmer og gjester. Velkommen.

► Påmelding her ◄

Vi arrangerer Temakveld med Espen Andersen, som leder Senter for Digitalisering på Handelshøyskolen BI og Eirik Norman Hansen, Markedsdirektør i Creuna.

Under vårt hovedtema styrearbeid i skiftende faser, fortsetter vi denne gangen å holde fokus på digitalisering, en driver for endring som styremedlemmer bør ha innsikt i. Det blir to foredrag som dekker dette temaet. Espen Andersen vil holde et foredrag med tittelen «Digital transformasjon handler om å redefinere forretningen!». Han forteller oss om trender og de stadig raskere endringene digitalisering fører med seg. Eirik Norman Hansen vil deretter snakke om «Bra er ikke godt nok – vi må bli besatt av kundeopplevelse!». Eirik vil ta tak i hva andre gjør… Banktjenester, daglig varekjøp, feriereiser, transport, selvangivelsen, jobben min, underholdning og planlegging av gravferd… og stimulere oss til å tenke nytt.

Espen Andersen er foreleser på BI (teknologi og strategi), hvor han leder Senter for Digitalisering sammen med Ragnvald Sannes. Espen er opptatt av case-undervisning, teknologiutvikling, strategi, konkurranse innen fly-, media-, programvare, transport- og telekommunikasjonsbransjen (blant annet). Han har studert på Harvard, forsket på MIT i USA og holdt kurs og foredrag over hele verden. Espen er konsulent, nestleder i Digitalt Personvern, styremedlem i Keystone Academic Solutions og Råd AS, og skriver på en norsk og en engelsk blogg, i tillegg til artikler for fagtidskrifter og aviser.

Eirik er markedsdirektør og ansvarlig for markedsføring i Creuna. Han har lang erfaring som rådgiver innen forretningsutvikling, digital strategi, kommunikasjon og sosiale medier, der han selv er en meget aktiv deltaker. De siste årene har Eirik blitt en mye brukt foredragsholder og konferansier hvor temaer rundt betydningen av det digitale står helt sentralt. Han brenner spesielt for den makten brukerne har fått og hva dette betyr for måten vi driver forretning på. Eirik er utdannet siviløkonom med spesialisering i Information Management, og har jobbet med rådgivning innen web og det digitale siden 1998.

Innledere

Eirik Norman Hansen, markedsdirektør i Creuna
Espen Andersen, leder i Senter for Digitalisering

Begge innlederne er KNALLGODE! Her får du mulighet til å stille spørsmål og til å delta i interessante diskusjoner. Dette blir en særdeles spennende kveld du ikke bør gå glipp av.

► Påmelding her ◄

Vil du dele dette med ditt nettverk?