Bli medlem i Polyteknisk Forening for å få tilgang til dette innholdet. Bli medlem

Foto: MAGNE SANDNES Publisert: 05.01.2021

Verden sett fra Luanda

4. mars 2021 kl. 09:00 - 10:00

Send dine spørsmål på forhånd via @polyteknisk i sosiale media.

Angola har lenge spilt på ulike stormakters interesser og tidvis klart seg ganske godt. Angola er nå i en vanskeligere rolle enn før, presidenten gjør en del reformgrep og spørsmålet er om de vender seg mot vesten eller Kina.

Velkommen til å se verden fra Luanda, med:

  • Herculano Coroado, Luanda-basert journalist som leverer bl.a. til BBC og Reuters
  • Vegard Bye, partner, Scanteam, Dr. philos. Forsker, journalist, bistandsarbeider, politiker og forfatter. Koordinator for forskningsprogrammet om politisk-økonomiske endringer i Angola (2019-2023).
  • Aslak Orre, seniorforsker, Christian Michelsens Institutt, PhD statsvitenskap. Ledet samarbeidsprogrammet med Centro de Estudos e Investigação Científica (2010-2015).
  • Maren Sæbø, prisbelønt frilansjournalist, redaktør for bundu.no, historiker fra University of KwaZulu-Natal i Durban, oppvokst i Angola

Seminaret inngår i serien “Verden sett fra…”. For å forstå hvilken vei verden går, må vi først forstå de som former den. I en serie seminarer utfordrer Polyteknisk Forening deg til å se verden fra maktsentrenes ståsted, ved hjelp av noen av landets fremste eksperter og forskere. Serien er støttet av Fritt Ord og er åpen og gratis for alle påmeldte. 

Påmeldte til digital deltagelse får tilsendt lenke til pålogging i forkant.

Send dine spørsmål på forhånd via @polyteknisk i sosiale media.

Velkommen til digitalt seminar!

Vil du dele dette med ditt nettverk?