Bli medlem i Polyteknisk Forening for å få tilgang til dette innholdet. Bli medlem

Foto: Åsa Maria Mikkelsen / NOREF, Renato Manzi Publisert: 05.04.2022

Ukraina gjennom 1000 år. Hva nå?

22. april 2022 kl. 08:30 - 09:30

Fysisk i Polyteknisk Forening og digitalt på Polyteknisk Forenings nettside

Se dette opptaket:

Videotilgang

kr. 200,-

Russlands invasjon og krigføring har gjort at Ukrainas fremtid nå ser svært usikker ut. For å forstå situasjonen trengs innsikt og forståelse for landenes lange historie, og i dette møtet hever vi blikket og får Øyvind Nordslettens perspektiver på 1000 år med historie og kultur i Ukraina.

Du møter:

  • Øyvind Nordsletten var Norges første ambassadør til det selvstendige Ukraina i fire år fra 1991, og deretter Norges ambassadør i Moskva i åtte år. Han snakker flytende ukrainsk og russisk, og har sett alt siden han var tolk i samtalen mellom Trygve Bratteli og Alexei Kosygin i 1974.
  • Morten Wetland, tidligere statssekretær og Norges ambassadør til Tyskland og FN, nå politisk rådgiver med oppdrag i Kyiv og medlem av Direksjonen i Polyteknisk Forening, er dagens programleder

Du kan stille spørsmål i forkant via @polyteknisk i sosiale media.

Dette arrangementet er både fysisk og digitalt. Påmeldte til den digitale sendingen vil kunne følge direktesendingen på denne nettsiden, hvor den tilgjengeliggjøres i forkant av møtet. Medlemmer og ikke-medlemmer får enkelt tilgang ved å logge seg på sin profil.

Croissants og kaffe serveres til praten fra kl. 08.00.

Velkommen!

Vil du dele dette med ditt nettverk?