Bli medlem i Polyteknisk Forening for å få tilgang til dette innholdet. Bli medlem

Publisert: 21.10.2020

Trend ’21: Hva er viktig for styrearbeidet fremover?

6. januar 2021 kl. 08:00 - 09:00

Hva vil bli annerledes i 2021? Hvilke styreoppgaver vil bli mer eller mindre viktige? Hva vil det være spesielt viktig å holde fokus på? Hvordan skal vi holde fokus på helheten og de viktigste styreoppgavene?

I dette digitale seminaret møter du:

  • Jan Ludvig Andreassen, sjeføkonom i EIKA gruppen med hovedansvar for overvåkning av makroøkonomi i inn- og utland. Jan Ludvig er utdannet samfunnsøkonom og har tidligere erfaring fra DNB , Alfred Berg og Norges Bank.
  • Turid Solvang, stifter og daglig leder av Future Boards. Turid er utdannet Siviløkonom og har masterprogram i Scenarioanalyse. Hun er tidligere medstifter og daglig leder av Norsk institutt for styremedlemmer samt av European Women on Boards. Turid har i tillegg erfaring fra Burson-Marsteller og som konstituert leder for Econa.
  • Mette Vågnes Eriksen, generalsekretær i Polyteknisk Forening er ordstyrer

Alle landets styrer og ledelser skal nå iverksette sin strategi og nå nye mål i året som kommer. For mange er usikkerheten stor og de markedsmessige rammene svært annerledes enn tidligere. Hva blir viktig i år? Hva gjør de beste og hva forventes fremover?

Påmeldte får tilsendt lenke til pålogging i forkant.

PF Styrenettverk samler alle interesserte og meningsberettigede på temaet styrearbeid og tilgrensede områder. Eksterne ressurspersoner innleder om utvalgte tema, og medlemmene inviteres til spørsmål, debatt og erfaringsutveksling.

PF Styrenettverks misjon er å bidra til fagutvikling og profesjonalisering av styrearbeid. PF Styrenettverk samler personer med erfaring innen styrearbeid og personer i ledende stillinger som jobber aktivt med å bli rekruttert til styreverv.

Velkommen til digitalt seminar!

Vil du dele dette med ditt nettverk?