Bli medlem i Polyteknisk Forening for å få tilgang til dette innholdet. Bli medlem

Publisert: 28.06.2018

Talk like TED – bli en bedre foredragsholder med TEDxOslo og Polyteknisk Forening

11. oktober 2018 kl. 06:30 - 11:00

TED er kjent over hele verden for sine korte, inspirerende og personlige foredrag som formidler «ideas worth spreading» med stor gjennomslagskraft.

TEDx Oslo tilbyr et effektivt halvdagskurs der det gis en innføring i de teknikker og virkemidler som ligger bak en vellykket TEDxOslo-talk.

  • Hva er en idé og hva gjør den verdt å spre?
  • TED talkens hjørnesteiner
  • Fire spørsmål som viser vei

I løpet av fire timer lærer du hvor viktig en idé er – og hvordan du finner din. Du lærer hvordan du med enkle virkemidler får publikum med deg, og hvordan en god struktur er din beste venn. Du får se eksempler fra kjente TED Talks, og får gjennom korte skriveøvelser konkret tilbakemelding på din egen skriving. Dette kurset tar deltakerne gjennom den samme veiledningen som TEDxOslo tilbyr sine foredragsholdere.

Om instruktøren

Christoffer Leborg er tekstforfatter og har i over 20 år hjulpet bedrifter og organisasjoner med å finne, formulere og formidle sitt budskap. Siden 2017 har han hjulpet TEDxOslo sine foredragsholdere med å gjøre sin idé «worth spreading».

Om TEDxOslo

TEDx er uavhengig arrangerte TED-konferanser. Slike arrangeres i over 600 byer over hele verden, og i Oslo er det TEDxOslo som er ansvarlig. Som en del av forberedelsene til hver konferanse tilrettelegger vi for coaching hvor TEDxOslo veileder hver enkelt foredragsholder frem til det endelige resultatet. Dette sikrer at hvert enkelt foredrag holder det nivået publikum forventer – og at TEDx forblir en av verdens mest anerkjente foredragsscener.

Praktisk informasjon

Kurset holdes torsdag 11. oktober kl. 08.30–13.00 med lett frokost fra kl. 8 og fingerfood lunch kl. 13.

Instruktør er Christoffer Leborg, Speakers coach i TEDxOslo.

For påmelding, kontakt oss på polyteknisk@polyteknisk.no

 


Høst-tilbud!

Vi tilbyr nå medlemskap ut høsten for kr 500! 

  • Studentpris 100 kr
  • Senior (70+) 300 kr

Dette gir tilgang til samtlige møter ut året.  For registrering, ta kontakt med oss på polyteknisk@polyteknisk.no eller ring oss på telefon: 22 42 68 70. Du kan gjerne betale med VIPPS: 81911.

Merk at spesialarrangement/konferanser, ikke er inkludert i prisen.

Vi ønsker nye medlemmer velkommen!

Vil du dele dette med ditt nettverk?