Bli medlem i Polyteknisk Forening for å få tilgang til dette innholdet. Bli medlem

Publisert: 06.01.2015

Styreroller i ulike faser

8. april 2015 kl. 15:00 - 15:00

Styreroller i ulike faser -Endringsprosesser

Møte Nr 1

8. april arrangerer StyreAkademiet Oslo første møte i serien «Styreroller i ulike faser». Denne gangen har vi med Tom Andersen fra Recore Norway AS og Sverre Holen fra Interimleder. Møtet starter klokken 17:00 i PF sine lokaler i Rosenkrantz gate 7, 0159 Oslo. Vi regner med å runde av møtet rundt klokken 19:00. Det serveres enkel mat.

Tom Andersen

Tom Andersen, partner i Recore Norway AS, vil med sin omfattende toppleder- og styreerfaring fra store virksomheter innen handel og industri, reflektere og dele sine erfaringer med oss rundt hvordan det er å manøvrere selskaper gjennom krevende restrukturerings- og turnaround prosesser. Tom vil i sin presentasjon komme innom både strategiske og taktiske tilnærminger, samt operasjonelle virkemidler og resultater i praksis.

Sverre Holen

Sverre Holen er Mr. Interimleder i Norge. Han har gjennom selskapet InterimLeder AS arbeidet med utleie av ledere siden 2001. Han har således jobbet tett sammen med styreledere mange ganger i selskaper som trenger «øyeblikkelig» hjelp. I løpet av 14 år har han opparbeidet seg et stort erfaringsgrunnlag fra hvordan prosesser foregår og hva om oftest er de største utfordringene for styret i slike situasjoner.

Påmelding til møtet HER

Vil du dele dette med ditt nettverk?