Bli medlem i Polyteknisk Forening for å få tilgang til dette innholdet. Bli medlem

Publisert: 30.08.2016

Styrearbeid i skiftende faser

20. september 2016 kl. 15:00 - 17:30

  • Digital transformasjon
  • Styrets ansvar i strategiarbeidet

Styreakademiet Oslo inviterer til medlemsmøte ved Håndverkeren Kurs- og Konferansesenter den 20. september kl.17.

Vi arrangerer Temakveld med Ragnvald Sannes, førstelektor Institutt for Strategi, Handelshøyskolen BI og  Vidar Andersen , Partner Concepta Partner AS.

Under vårt hovedtema styrearbeid i skiftende faser, ser vi denne gangen på digitalisering som en driver for endring som styremedlemmer bør ha innsikt i. Det blir to foredrag som dekker dette temaet. Ragnvald Sannes vil holde et foredrag med tittelen «Digital transformasjon handler om å redefinere forretningen!». Han forteller oss om trender og de stadig raskere endringene digitalisering fører med seg. Vidar Andersen vil deretter snakke om hvordan styret kan fokusere på digitalisering som del av sitt ansvar i strategiarbeidet.

Ragnvald Sannes er førstelektor i IT-ledelse ved Institutt for Strategi på Handelshøyskolen BI og leder av Senter for Digitalisering.  Sannes har lang erfaring som foreleser og diskusjonsleder innen teknologi og innovasjon. Han er siviløkonom fra BI og ekonomie licentiat fra Handelshøgskolan i Stockholm. Sannes er aktiv i profesjonelle nettverk og er leder for Nasjonalt fagråd for informasjonsvitenskap samt Dataforeningens faggruppe for ledelse og strategi. Han sitter i styret for DND Kompetanse AS og er med i Arbeidsgruppe for teknologisk utvikling for Finansnæringens Autorisasjonsordninger.

Vidar Andersen er partner i Concepta Partner AS som arbeider med økonomi og selskapsrådgivning.  Han har bred erfaring fra styreverv i små og mellomstore bedrifter. Han er forfatter av bl.a Styreguiden og Styrearbeid på 1-2-3.  Han er diplomøkonom fra Bedriftsøkonomisk Institutt og har autorisasjon som regnskapsfører.  Andersen har vært økonomisjef i Fredrikstad Kommune, økonomisjef i Horn Yrkesklær AS, og administrerende direktør i Blåkläder AS. Andersen holder en rekke foredrag, samt er en aktiv kursholder innenfor styre- og økonomiområdet.

Her får du mulighet til å stille spørsmål  og til å delta i interessante diskusjoner. Dette blir en særdeles spennende kveld du ikke bør gå glipp av!

 

Vil du dele dette med ditt nettverk?