Bli medlem i Polyteknisk Forening for å få tilgang til dette innholdet. Bli medlem

Publisert: 26.08.2015

Offentlig-privat innovasjonssamarbeid i helsesektoren

21. oktober 2015 kl. 15:00 - 17:00

Morgendagens helsetjenester involverer utstrakt bruk av velferdsteknologi som krever samarbeid mellom privat og offentlig sektor, standardisering, innovasjon og lederskap. Ny teknologi gir nye muligheter for informasjonsutveksling, personlig behandling og individuell kontroll. Hvordan kan offentlig og private aktører samarbeide for å skape de best mulige løsningene? Kan Norge lede «eHelserevolusjonen»?

Key note speaker: Liselott Kilaas, CEO Aleris

liselott

Liselott Kilaas er toppsjef i Aleris. Hun er styremedlem i Norges Bank og har vært CEO for Stento/Zenitel. Tidligere har hun hatt ledende roller i oljeindustrien, PA Consulting Group, Telenor og Stento. Hun har en M.Sc. fra Universitetet i Oslo og en MBA fra International Institute for Management Development (IMD) i Lausanne.

Aleris er et av Skandinavias ledende private helsetjenesteforetag. Deres tjenester inkluderer sykehus og legesentre, barnevelferd, psykiske helsetjenester, brukerkontrollert personlig assistanse, pleiehjem og fasiliteter for funksjonshemmede. Aleris har ca 8500 ansatte på 350 steder i Norge, Sverige og Danmark.

 

Fredrik Syversen

fredrik

Fredrik Syversen er Direktør for næringsutvikling I IKT Norge. Han jobber med eHelse og hvordan bringe transparens og verktøy for egenpleie til helsesektoren. Syversen leder Norsk eHelseforum – et nettverk for samarbeid og informasjonsutveksling.

IKT-Norge er IKT-næringens egen interesseorganisasjon. Medlemmene er alt fra de største aktørene ned til små gründerselskaper. IKT Norge tilbyr næringens største nettverk

 

Registrering og forfriskninger fra 16.30. Møtet starter kl 17.00.

Vil du dele dette med ditt nettverk?