Foto: Subjekt/Dev Dhunsi, Privat Publisert: 30.08.2023

#PolyBok: Bokbad med Danby Choi og Selma Moren

1. november 2023 kl. 17:45 - 19:45

Fysisk i Polyteknisk Forening og digitalt på Polyteknisk Forenings nettside.

Velkommen til bokbadet med Danby Choi og hans ferske bok Kanseller meg hvis du kan: Mitt oppgjør med woke, i samtale med kveldens bademester Selma Moren. De er uttalte meningsmotstandere i woke/anti-woke debatten og tar her et dypdykk i kansellering og krenking i det offentlige ordskiftet og dermed i samfunnets utvikling.

17:45
Dørene åpnes
for mingling, servering og boksignering

18:00
Direktesendingen starter

Herman Midttun Tobiassen
, studentansvarlig, Polyteknisk Forening og student i filosofi, politikk og økonomi, UiO
Velkommen og bakgrunn

Danby Choi, sjefredaktør, Subjekt og forfatter
Foredrag om woke-kultur

18:30
Danby Choi, sjefredaktør, Subjekt og forfatter
Selma Moren, journalist, VG, er kveldens aktive bademester
Samtale om woke/anti-woke

19:15
Direktesendingen avsluttes.
Mingling, servering og boksignering fortsetter

19:45
Takk for i dag

Om Danby Choi og boken Kanseller meg hvis du kan
Mer enn halvparten av landets unge tør ikke si hva de mener. De frykter å bli kansellert av aktivister som hevder at de kjemper for utsatte minoriteter. Danby Choi mener den nye årvåkenheten truer viktige liberale prinsipper, særlig ytringsfriheten og rettssikkerheten, og viser hvordan veien til helvete dermed brolegges med gode intensjoner. Choi har også selv merket woke-aktivistenes vrede. I boken Kanseller meg hvis du kan forteller han om den personlige bakgrunnen for sitt engasjement og om sin rolle i en rekke høyprofilerte saker, fra debatten etter Pride-terroren, via rettssaken mot den voldektsanklagde kulturprofilen til hans eget møte med rasisme i politiet.

Om Selma Moren
Selma Moren er utdannet journalist fra OsloMet og nå kommentator og debattjournalist i VG, hvor hun også jobber med prosjektet Unge Meninger. Hun har tidligere vært journalist i Aftenpostens debattredaksjon, og senest debattredaktør og kommentator i Dagsavisen. I år skrev hun kommentaren Hei, jeg er woke, som skapte debatt.

I bokbadet får du i tillegg til en tête-à-tête med forfatteren og bademesteren, rabatt på signerte bøker, litt godt i glasset og fingermat til praten.

Vi takker Aschehoug Forlag som støtter dette bokbadet og gjør det åpent og gratis for alle. Boken Kanseller meg hvis du kan finner du her.

I Polyteknisk Forenings bokbad-serie, #PolyBok, får du et nært møte med forfatterne bak nyutgivelser og annen aktuell sakprosa. Med utgangspunkt i forfatternes bøker, åpner vi opp for den ærlige og uredde samtalen om dagens viktigste temaer.

Du som deltar fysisk får lett servering til praten, samt gode muligheter for kunnskapsutveksling og nettverksbygging med deltakere på og av scenen.

Du kan stille spørsmål i forkant via @polyteknisk i sosiale media.

Dette arrangementet er både fysisk og digitalt. Påmeldte til den digitale sendingen vil kunne følge direktesendingen på denne nettsiden, hvor den tilgjengeliggjøres i forkant av møtet. Medlemmer og ikke-medlemmer får enkelt tilgang ved å logge seg på sin profil.

Ta gjerne kontakt med PF Next for innspill.

Velkommen til #PolyBok med Danby Choi og Selma Moren!

Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet vårt! Jeg vil motta nyhetsbrev!

Vil du dele dette med ditt nettverk?