Foto: Subjekt/Dev Dhunsi Publisert: 30.08.2023

#PolyBok: Bokbad med Danby Choi

1. november 2023 kl. 18:00 - 20:00

Fysisk i Polyteknisk Forening og digitalt på Polyteknisk Forenings nettside.

Legg møtet inn i Outlook: iCal

Delta på dette arrangementet:

Ikke medlem? Meld deg på dette arrangementet:

Delta digitalt

kr. 0,-

Delta fysisk

kr. 0,-

Velkommen til bokbadet med Danby Choi om den ferske Kanseller meg hvis du kan: Mitt oppgjør med woke. Du møter Danby Choi, sjefsredaktør for Subjekt og forfatter, sammen med spennende badegjester som tar et dyp-dykk i woke-kulturen og dens påvirkning på samfunnets utvikling.

Om Kanseller meg hvis du kan
Mer enn halvparten av landets unge tør ikke si hva de mener. De frykter å bli kansellert av aktivister som hevder at de kjemper for utsatte minoriteter. I realiteten mobber de enkeltmennesker til taushet og frarøver fellesskapet viktige debatter.Danby Choi peker ut dette som den autoritære kjernen i woke. Han mener den nye årvåkenheten truer viktige liberale prinsipper, særlig ytringsfriheten og rettssikkerheten, og viser hvordan veien til helvete dermed brolegges med gode intensjoner. Choi har også selv merket aktivistenes vrede. I Kanseller meg hvis du kan forteller han om den personlige bakgrunnen for sitt engasjement og om sin rolle i en rekke høyprofilerte saker, fra debatten etter Pride-terroren, via rettssaken mot den voldektsanklagde kulturprofilen til hans eget møte med rasisme i politiet.

I bokbadet får du i tillegg til en tête-à-tête med forfatteren og badegjestene, rabatt på signerte bøker, litt godt i glasset og fingermat til praten.

Vi takker Aschehoug Forlag som støtter dette bokbadet og gjør det åpent og gratis for alle. Boken Kanseller meg hvis du kan finner du her.

Du kan stille spørsmål i forkant via @polyteknisk i sosiale media.

Dette arrangementet er både fysisk og digitalt. Påmeldte til den digitale sendingen vil kunne følge direktesendingen på denne nettsiden, hvor den tilgjengeliggjøres i forkant av møtet. Medlemmer og ikke-medlemmer får enkelt tilgang ved å logge seg på sin profil.

Velkommen til #PolyBok!

Vil du dele dette med ditt nettverk?