Bli medlem i Polyteknisk Forening for å få tilgang til dette innholdet. Bli medlem

Publisert: 11.11.2019

Kulturnatt jam session: Digital dugnad eller digital revolusjon?

11. september 2020 kl. 16:00 - 18:00

Vi skaper tradisjon med å løfte frem teknologispørsmål under Kulturnatten. Selv om festivalen Oslo Kulturnatt er avlyst i 2020, blir det fest hos Polyteknisk Forening.

Vi vil skape muligheter sammen på tvers av fagfelt og slik styrke både kulturteknologiene og teknologikulturene. Årets arrangement blir både digitalt og fysisk.

Denne gangen er du invitert til å delta i en jam session med forfatterne Silvija Seres og Hilde Nagell. Seres kommer i høst med boken «Digital dugnad» og Nagell med boken «Digital revolusjon».

Under Kulturnatten i Polyteknisk Forening får du være med på verksted og debatt om digitaliseringens rolle i samfunnsutviklingen. Forfatterne Seres og Nagell vil fortelle om analysene bak bøkene «Digital dugnad» og «Digital revolusjon» – og du er invitert til å forme alternative løsninger for den nære fremtid.

Silvija Seres skriver om data og demokrati, algoritmer og etikk, regulering for innovasjon, de nye jobbene, industripolitikk, livslang læring, fremtidens partiprogrammer og hvordan Norge kan lykkes med en digital dugnad.

Hilde Nagell skriver om datainformasjon som et kollektivt gode og om hvordan det er mulig å ta kontrollen tilbake til folk flest og til demokratiet – og lanserer en nordisk modell for digitalisering og deling av data.

Du får anledning til å være med i studio, der vi ønsker velkommen til 30 personer. Medlemmer har fortrinnsrett til fysisk deltagelse.

Litt god mat og drikke hører også med til Kulturnatten – enten du deltar her eller der.

Velkommen til digital og fysisk jam session!

Vil du dele dette med ditt nettverk?