Foto: Elise Anthonisen Publisert: 16.12.2021

Oslo Kulturnatt: Der krypto skaper kunst og verdier 

16. september 2022 kl. 18:00 - 21:00

‘verse gallery, Pilestredet 41B, 0166 Oslo

Legg møtet inn i Outlook: iCal

Delta på dette arrangementet:

Ikke medlem? Meld deg på dette arrangementet:

Delta digitalt

kr. 0,-

Delta fysisk

kr. 0,-

I samarbeid med ‘verse gallery nft – Skandinavias første permanente fysiske galleri for NFT-støttet digital kunst, inviterer vi til utstilling, musikk og debatt om kryptokunst og kryptoverdier. Bli med på denne spennende introduksjon til kryptoverdenen gjennom kunsten.

Utstilling (kl. 1800-2100)
Opplev digital og fysisk kunst sammen med nye og etablerte kunstnere innen NFT- og visuell kunst.

Hvordan få Norge på det verdifulle kryptokartet? (kl. 1830-1900)
I dag eier 1 av 10 nordmenn krypto, og næringslivet og myndighetene følger med på hva som skjer. Er det mangel på kunnskap eller tillit – eller sunn skepsis – som gjør at norske aktører ikke hiver seg på trenden? Hvilken verdi gir krypto egentlig til samfunnet, og hva burde Norge gjøre for å settes på kryptokartet? Vi tar debatten! Du møter ledende aktører fra myndigheter og marked der kunst møter teknologi.

Kunsten med krypto (kl. 1900-1930)
Hvordan påvirker digitalisering av kunsten eierskap og prissetting? Hvordan verdivurderes egentlig digital kunst? I dag er det vanlig å skille mellom digitale kunstprosjekter med og uten «utility» – altså hvilke fordeler du får ved å eie digital kunst. Man kan blant annet få eksklusiv tilgang til konserter og kunstgallerier ved å kjøpe rettigheter til en NFT. Vi dykker ned i NFT-prosjekter med ulik nytteverdi og med ulike bruksområder.

Kryptoklubb (kl. 1930-2100)
DJ, bar og tête-a-tête med kunstnerne

Mens du gleder deg, kan du få med deg høydepunktene fra tidligere kulturnetter i Polyteknisk Forening:

Polyteknisk Forening er det kunnskapsbaserte medlemsnettverket for bærekraftig teknologi- og samfunnsutvikling. Vi fremmer tverrfaglig innsikt, inspirasjon og innflytelse – siden 1852. I tillegg til fast møteaktivitet publiserer vi podcastserien #PolyPod, og våre fysiske medlemsmøter gjøres tilgjengelig for et større publikum gjennom videoserien #PolyWeb, som til sammen har 110 000 avspillinger.

‘verse gallery er Skandinavias første permanente fysiske rom for NFT-støttet digital kunst. ‘verse gallery sitt mål er å introdusere en plass for det digitale og møte det fysiske innenfor kunsthistoriens kontekst gjennom NFT-kunstnere som er med på å definere den digitale kunstscenen. Galleriet fungerer som en læringsarena om blockchain-teknologi og moderne kunst ved at vi utdanner publikum om NFTs potensiale til å påvirke kunstens fremtid.

Hold av tidspunktet og følg med på programmet for oppdateringer.

Arrangementet er åpent for alle.  

Velkommen til krypto-happeningen under Oslo Kulturnatt! 

Vil du dele dette med ditt nettverk?