Bli medlem i Polyteknisk Forening for å få tilgang til dette innholdet. Bli medlem

Publisert: 17.04.2019

Når styret ser «døden i hvitøyet»!

22. mai 2019 kl. 15:00 - 17:00

Vi har til dette møtet valgt en uhøytidelig tittel på et alvorlig tema. Tittelen beskriver opplevelsen av en situasjon hvor alle piler peker feil veg uansett hva styret griper til av tiltak.

I 2018 ble det åpnet i underkant av 5.000 konkurser i Norge. Dette er en situasjon som svært mange styrer ikke bruker mye tid på før dagen er der, og realitetene skyller inn over kollegiet. Når krybben er tom, bites hestene.

Ledelse i nedgangssituasjoner og motvind er mange ganger mer krevende enn det motsatte. Om man ikke får trent på dette i praksis, som jo er det beste, bør man mentalt trene og forberede seg på slike situasjoner også.

Leif Petter Madsen

Leif Petter Madsen

Leif Petter Madsen, Partner i Wikborg og Rein, som er en meget erfaren bobestyrer, vil fortelle om prosessen knyttet til å melde oppbud og alle de formelle og praktiske forhold knyttet til dette.

Videre får vi besøk fra prosjektet DSOP (Digitalt Samarbeid Offentlig og Privat) som i disse dager sjøsetter en løsning via Altinn for å gjøre det lettere å samle inn relevant kunnskap fra alle sider av bordet om den situasjonen som har oppstått.

I siste del av møtet (samtaledelen) vil vi også dra inn den emosjonelle siden av situasjonen. Som vanlig er møtet organisert rundt to innlegg (Madsen og DSOP) og samtale mellom deltagerne, og mellom deltagerne og innlederne.

Lett servering.

Velkommen!

Vil du dele dette med ditt nettverk?