Bli medlem i Polyteknisk Forening for å få tilgang til dette innholdet. Bli medlem

Publisert: 26.08.2015

Kurs i forhandlingsteknikk

5. oktober 2015 kl. 17:00 - 19:00

JCI Innovation oktoberplenum: Forhandlingens kunst – hvordan lykkes?

Anders Nagel-Dahl holder foredrag om forhandlingsteknikk. Målsetningen er å gi forbedret kunnskap om hva som kjennetegner gode forhandlinger. En gjennomgang av teori og videre diskusjon av praktiske eksempler vil gi møtedeltakerne grunnlag for å bli bedre til å utnytte potensialet i møter med aktører som har motstridende og/eller felles interesser.

Anders Nagel-Dahl har offisersutdannelse fra Sjøkrigsskolen og Executive MBA i Økonomisk styring og ledelse fra Norges Handelshøyskole. Han har 9 års erfaring fra innkjøp i både offentlig og privat virksomhet og er for tiden Innkjøpssjef i Bertel O. Steen AS.

På møtet kommer også dato for en JCI Innovation Intensive i forhandlingsteknikk presenteres (kun for medlemmer av JCI Innovation) samt at det deles ut reisestøtte til de medlemmer som søkte om disse for JCI sin nasjonalkongress og verdenskongress.

Junior Chamber International (JCI) er verdens største praktiske ledertreningsorganisasjon og en uavhengig, verdensomspennende frivillig organisasjon for kvinner og menn mellom 18 og 40 år. JCI består av mennesker fra alle samfunnslag, som ønsker å oppnå personlig eller profesjonell utvikling.

JCI Innovation fra Oslo er det største lokale foreningen i Norge og har en klar næringslivsprofil.

Påmelding sendes til innovation@jci.no

Vil du dele dette med ditt nettverk?