Bli medlem i Polyteknisk Forening for å få tilgang til dette innholdet. Bli medlem

Foto: Norges Bank Publisert: 21.10.2021

Koronakommisjonen

6. desember 2021 kl. 12:00 - 14:00

Fysisk i Polyteknisk Forening og digitalt på Polyteknisk Forenings nettside.

Se dette opptaket:

Videotilgang

kr. 200,-

Regjeringens nedsatte en uavhengig kommisjon for å få en grundig og helhetlig gjennomgang og evaluering av myndighetenes håndtering av Covid19-pandemien. Kommisjonen presenterte sin rapport i april 2021.

PF Senior inviterer til foredrag om koronakommisjonen med:

  • Egil Matsen, leder for Koronakommisjonen siden 1. mai 2021, daglig leder for Forte Fondsforvaltning AS og professor II ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU)

Egil Matsen er videre dr. oecon fra Norges Handelshøyskole, og var fram til 1. april 2020 visesentralbanksjef. Han har vært professor i samfunnsøkonomi ved NTNU, med makroøkonomi og finans som spesialfelt. Matsen har også vært medlem av utvalget vurderte de etiske retningslinjene for Statens pensjonsfond utland (Mestad-utvalget).

Du kan stille spørsmål i forkant via @polyteknisk i sosiale media.

Dette er et hybrid arrangement: fysisk i studio hos Polyteknisk Forening og digitalt. Påmeldte til den digitale sendingen vil kunne følge direktesendingen på denne nettsiden, hvor den tilgjengeliggjøres i forkant av møtet. Medlemmer og ikke-medlemmer får enkelt tilgang ved å logge seg på sin profil.

Croissants og kaffe serveres til praten fra kl. 1200.

Velkommen!

Vil du dele dette med ditt nettverk?