Bli medlem i Polyteknisk Forening for å få tilgang til dette innholdet. Bli medlem

Publisert: 19.05.2021

Kjernekraft

4. oktober 2021 kl. 10:00 - 12:00

PF Senior inviterer til foredrag om kjernekraft med:

  • Jan Emblemsvåg, professor ved NTNU i Ålesund

Kjernekraft er omstridt og i dette foredraget skal vi se på en del myter og fakta og gå inn på hvordan kjernekraft kan sikre ren, sikker og kostnadseffektiv energi til den grønne omstillingen.

Jan Emblemsvåg er professor ved NTNU i Ålesund og har hatt flere topplederstillinger i industrien siden 2004, og han har hatt bistillinger i det akademiske siden 2006 (BI, Høyskolen i Ålesund og NTNU). Han har mange års erfaring som konsulent, foredragsholder og styremedlem/-leder. Han publiserer jevnt artikler og bøker innen bl. a. livsløpsanalyser, energi, risiko, økonomi og lean. Doktorgraden tok han ved Georgia Institute of Technology (1999) og Master of Science (1995). Han er også sivilingeniør i Maskinteknikk, konstruksjon og produksjon, fra Norges Tekniske Høyskole (1994).

Du kan stille spørsmål i forkant via @polyteknisk i sosiale media.

Medlemmer av Polyteknisk Forening er velkomne til å delta fysisk. Påmeldte til digital deltagelse får tilsendt lenke til pålogging i forkant.

 

***

Generalforsamlingen i PF Senior 2021 finner sted fysisk ved innledningen av møtet 4. oktober kl. 1200.

Innstilling til valg:

  • Styre: Øyvind Roth (leder, gjenvalg), Kirsti Koch Christensen (gjenvalg) og Colin Peter Jeneson (ny)
  • Valgkomité: Yngvar Bugge (gjenvalg) og Frøydis Langmark (ny)

Torodd Rendedal har sittet maksimal tid i valgkomitéen og takkes varmt av for sin mangeårige innsats for Polyteknisk Forening!

Frøydis Langmark har sittet maksimal tid i styret og ønskes varmt velkommen videre i valgkomitéen. Hun er også medlem av Direksjonen i Polyteknisk Forening.

***

 

Croissants og kaffe serveres til praten fra kl. 1200.

Velkommen!

Vil du dele dette med ditt nettverk?