Johan Sverdrup-utbyggingen fase 1

21. januar 2016 kl. 10:30 - 12:00

Påmelding her

Kværners rolle i Johan Sverdrup-utbyggingen

NPF og Kværner inviterer 21. januar 2016 til lunsjmøte om Kværners delaktighet i Johan Sverdrup-utbyggingen.

Johan Sverdrup er blant de fem største oljefeltene på norsk sokkel. Med forventede ressurser på 1,7 – 3,0 milliarder fat olje vil feltet være et av de viktigste industriprosjektene i Norge de neste 50 årene. Utbygging og drift av feltet vil gi inntekter og sysselsetting til nye generasjoner.

Feltet skal i første fase bygges ut med fire bunnfaste plattformer. Etter å ha vunnet oppdragene med å levere boligplattformen og tre av de fire stålunderstellene, er Kværner en av de største leverandørene til Johan Sverdrup-utbyggingen. Kontraktene har en samlet verdi på over 11 milliarder kroner.

Kværner er en ledende, spesialisert leverandør av ingeniørtjenester, anskaffelser og fabrikasjonstjenester (EPC) til offshore olje- og gassplattformer og landbaserte anlegg. Kværner ASA består av både datterselskaper og tilknyttede selskaper («Kværner gruppen») og er en internasjonal leverandør og foretrukket partner for olje- og gass operatører, samt andre ingeniør- og fabrikasjonsselskaper.

Kværner har levert mange av verdens mest krevende offshore prosjekter inkludert majoriteten av Norges offshore olje- og gassplattformer, sist Edvard Grieg plattformen som kom i produksjon som planlagt før jul.

I dette lunsjmøtet vil representanter fra prosjektledelsen i Kværner gi en oppdatering om status i prosjektene.

Påmelding her

 

Vil du dele dette med ditt nettverk?