Bli medlem i Polyteknisk Forening for å få tilgang til dette innholdet. Bli medlem

Publisert: 21.06.2017

Å leve av flere inntektsstrømmer

14. august 2017 kl. 16:30 - 19:00

Hva om du hadde mange måter å tjene penger på? Hva om du skapte store nok inntektsstrømmer så du kunne sluttet i dagens jobb? Hva om du kunne tjene penger på hva du synes er sykt gøy? Å identifisere muligheter er ikke nødvendigvis så vanskelig. Alle kan drømme om hvordan en ønsker å ha det. Den virkelige verdien kommer når en får gjort noe med det også.

På augustplenumet til PF JCI Innovation vil en av medlemmene, Atle Dyrli, dele sine erfaringer om hvordan han gikk lei av tradisjonelle karriereråd og gikk sin egen vei. Basert på sine erfaringer med å ha jobbet med hundrevis av oppstartselskaper har han hentet inspirasjon til å skape sitt eget system for hvordan han best kommersialiserer seg selv på ulike måter. Du kan selv skape ditt eget system med enkle grep.

Agenda

18:30 Mingling
19:00 Plenumsmøte starter, innsjekk
19:15 Workshop: Å leve av flere inntektsstrømmer, Atle Dyrli
20:15 Pause
20:25 Kroppsspråk: øvelser, Trym Berger, KroppsEmpiri
20:35 Hva skjer etter sommerferie: JCI prosjekter, aktiviteter og kurs
20:50 Kritikus og tilbakemeldinger
21:00 Vi avslutter møtet og går til en kafé for en kopp kaffe eller et glass øl.

Innleder

Atle Dyrli har bakgrunn som siviløkonom og har også en mastergrad innen strategi og forretningsutvikling. Atle har jobbet med innovasjon i så og si hele karrieren som konsulent, i store konsern, gründer, forretningsengel, fasilitator og inkubatorleder. For øyeblikket driver han sitt eget firma hvor han med sitt system har flere ben å stå. Noe av det han bevisst har designet inn i sin hverdag nå om dagen er blant annet å opparbeide seg eierandeler i oppstartsselskaper (noe det har blitt i 14 stykker de siste to årene).

Påmelding

Påmelding til møtet finner du her.

Vil du dele dette med ditt nettverk?