Bli medlem i Polyteknisk Forening for å få tilgang til dette innholdet. Bli medlem

Publisert: 26.11.2014

Har du en forfatter i magen? Hvordan få boka ut?

20. oktober 2014 kl. 15:00 - 17:00

Mange sysler med tanken om å gi ut en bok, enten det er fagbok eller en skjønnlitterær bok. Likevel blir det med drømmen for de fleste. Kun få setter seg ned og gjør et realt forsøk, og enda færre når målet om å få sin bok ut til publikum. Vi inviterer deg til å møte tre som vet hvordan du får det til, fra idé- og skriveprosess og frem til boka er utgitt.

Yngve Kveine, brukte pappapermisjonen til å skrive 39 sider som han sendte Tigerforlaget (imprint under Aschehoug), og som senere endte opp som en av høstens mest spennende utgivelser med Oslo-romanen LYDEN AV ASFALT.

Oddbjørn By, forfatter av boka «Slik gir du ut på ut på eget forlag» som én blant mange spennende titler.

Bjørn Olav Jahr, redaktør i Gyldendal Forlag, har med mange år i bransjen har sett de fleste nybegynnerfeil og kan guide håpefulle forfattere i møte med et stort forlagshus.

Vi spør: Hvordan ta steget fra idé til realitet? Hvordan gjennomføre et bokprosjekt ved siden av jobb og en travel hverdag? Hvilken sparring og støtte kan man finne hos et forlag, hvordan finner du en redaktør som passer for deg, og hvordan tar man kontakt? Hvordan går man frem for å utgi bok på egen hånd, og hva er fordeler og ulemper med det? Hva kjennetegner de som lykkes med prosjektet sitt?

Vil du dele dette med ditt nettverk?