Bli medlem i Polyteknisk Forening for å få tilgang til dette innholdet. Bli medlem

Foto: Naina Helén Jåma , Herøya Industripark, Norfund,, TU Media Publisert: 21.12.2022

Energikommisjonen: Hva nå?

2. februar 2023 kl. 08:30 - 09:30

Fysisk i Polyteknisk Forening og digitalt på Polyteknisk Forenings nettside.

Se dette opptaket:

Videotilgang

kr. 200,-

Hva betyr hovedanbefalingene for energiforsyningen i Norge, og for norsk eksportindustri? Hva har vært vanskelig og lett for kommisjonens arbeid, faglig og politisk? Og hvordan er høringsprosessen for energikommisjonens anbefalinger?

Det siste året har for alvor satt kraft- og energiforsyning på dagsorden. Regjeringens utnevnte Energikommisjon kartlegger nå landets energibehov og vurderer dilemmaene i norsk energipolitikk fram mot 2030 og 2050. Mange og svært skiftende faktorer gjør det vanskelig å forutse den kommende energi- og kraftsituasjonen, men fristen er satt, og rapporten kommer 1. februar.

Du møter:

  • Elisabeth Sæther, statssekretær, Olje- og energidepartementet (AP)
  • Sverre Gotaas, administrerende direktør, Herøya Industripark, medlem av Energikommisjonen og direksjonsmedlem i Polyteknisk Forening
  • Kjell Roland, tidligere administrerende direktør, Norfund, medlem av Energikommisjonen og styremedlem i PF Internasjonal politikk og økonomi
  • Ellen Viseth, journalist, TU.no, er programleder

Du kan stille spørsmål i forkant via @polyteknisk i sosiale media.

Dette arrangementet er både fysisk og digitalt. Påmeldte til den digitale sendingen vil kunne følge direktesendingen på denne nettsiden, hvor den tilgjengeliggjøres i forkant av møtet. Medlemmer og ikke-medlemmer får enkelt tilgang ved å logge seg på sin profil.

Ta gjerne kontakt med styret i PF Energi og styret i PF Petroleum og fornybar.

Velkommen!

Vil du dele dette med ditt nettverk?