Bli medlem i Polyteknisk Forening for å få tilgang til dette innholdet. Bli medlem

Publisert: 21.01.2015

Effekten av lederutviklingsprogrammer

18. mars 2015 kl. 17:00 - 17:00

De fleste bedrifter er opptatt av lederutvikling, men hva et lederutviklingsprogram skal bestå av og hvordan effekten skal måles, er det delte meninger om. Vi inviterer representanter fra akademia og næringslivet til en paneldebatt hvor publikum vil få innsyn i den seneste forskningen og konkrete erfaringer fra utvalgte bedrifters arbeid med lederutviklingsprogrammer.

– Hva er et suksessfullt lederutviklingsprogram?
– Hva er de viktigste komponentene i et lederutviklingsprogram?
– Hvordan måler man hvorvidt disse er vellykket?
– Hvordan måler vi ROI?

Paneldebattdeltakere:

Anita-150x150[1]Anita Collett
Anita jobber som Prosesskonsulent og CPCC coach i Maze feedback AS. Hovedarbeidsområder er Kultur – og endringsledelse, implementering av selvledelse gjennom etablering av læringsarenaer og strukturer, samt atferdstrening basert på Beste praksis ledelse med dokumentert effekt

 

dagrun-125x150[1]

Dagrun Dvergsdal
Dagrun har blant annet jobbet som organisasjonsutvikler i Creative Learning Consultants i London, Organisasjonssjef i Aker Olje og Gass og Administrerende Direktør og eier av Dvergsdal Consulting . Hun har gitt ut boken «Expanding Your Leadership. A journey towards character building».

 

Jan-Riis_Skirstad_106782-150x150[1]Jan Skirstad
Jan har lang fartstid i Yara. Han har vært Director Global Talent Management i YARA International og ansvarlig for YARA High Potential Program.

 

 

per-150x150[1]Per A. Straumsheim
Per er prosjektleder for EAWOP 2015-konferansen og jobber som spesialrådgiver i Norsk Psykologforening. Han er ansvarlig for den organisasjonspsykologiske satsingen i Norsk Psykologforening, har gjort en evaluering av et lederutviklingsprogram, og leder et arbeid for å utvikle anbefalinger for lederutviklingsarbeid.

Vil du dele dette med ditt nettverk?