Bli medlem i Polyteknisk Forening for å få tilgang til dette innholdet. Bli medlem

Publisert: 04.04.2024

Dypdykk i Finansiell Blockchain kurs: 20% medlemsrabatt!

18. april 2024 kl. 13:00 - 15:00

Som medlem av Polyteknisk Forening får du nå 20% rabatt på kurset Dypdykk i Finansiell Blockchain, i samarbeid med vår partner TheFactory.

Blockchain har fått enorm oppmerksomhet i tech-verdenen de siste årene. Med en disruptiv teknologi som har ubegrenset geografiske og økonomiske rekkevidde, har blockchain endret tradisjonelle metoder å drive forretning på. Som en av de viktigste driverne til digital transformasjon har blockchain stor innvirkning på jobbmarkeder, myndigheter og bedriftsstrategi.

Blockchain Academy – Dypdykk i Finansiell Blockchain
NOK 27,960.00 (NOK 34,950.00)

Oppstart: 18. april
8 ukers online-kurs (2t. per uke)

Krav til forkunnskap
Kurset bygger videre på introduksjonskurset “Blockchain i praksis”, og du trenger god oversikt over teknologien og språket for å henge med. Kurset går inn på de virkelig avanserte aspektene ved implementering av blockchain hos finansielle aktører. Det er ikke nødvendig å ha gjennomført kurset «Blockchain i praksis» for å delta.

Mål med kurset
Dypdykk i finansiell blockchain vil gi deg dyp forståelse for hvordan blockchain kan bli anvendt i finansiell sektor, og hvordan gjøre det i henhold til reguleringer. Du kommer til å få en kompetanseheving på 8 uker som man ellers får etter år med research, i et godt betalende marked. Dette gir deg veldig gode muligheter for videreutvikling, og booster karrieremuligheter. 

Blockchain Academy
Blockchain Academy gir 8-ukers intensiv-kurs til blockchain teknologien som retter seg mot bank- og finansnæringen. Vi gir kompetanse hele veien fra ingen forkunnskap, til kunnskap rundt avanserte aspekter det vanligvis krever år å anskaffe.

Ta gjerne kontakt med Styret i PF Digitalt lederskap for innspill!

Velkommen!

Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet vårt! Jeg vil motta nyhetsbrev!

Vil du dele dette med ditt nettverk?