Bli medlem i Polyteknisk Forening for å få tilgang til dette innholdet. Bli medlem

Publisert: 05.09.2016

Digital Strategi

3. oktober 2016 kl. 16:30 - 19:15

Dagens arbeidshverdag digitaliseres stadig mer og mer. Hvordan kan digitale løsninger og tjenester benyttes på en måte som gir selskaper merverdi og på en måte som bidrar til videre utvikling i internt og eksternt arbeid?

For å lære oss mer om digital strategi, er vi så heldige å få besøk av Marianne Otterdahl Møller. Hun skal holde et foredrag med en case-studie der hun har utviklet og jobbet med digital strategi og innhold hos TINE.

Marianne har mange års erfaring innen forretningsutvikling og markedsføring, spesielt ved bruk av digitale medier. Hun jobber til daglig som senior strategirådgiver for Making Waves. Hun er styreleder i Markedsføringsforeningen i Oslo – og ikke minst – nasjonalpresident i JCI Norway.

I tillegg kommer vi å bruke World Cafe Method for å diskutere mer om digital strategi og for å dele ideer og kompetanse rundt bruk av digitale strategier i jobben og hverdagslivet.

Som normalt gjennomføres også JCI-rådet. Vi har utrolig mange dyktige og erfaringsrike medlemmer i JCI Innovation. Gjennom JCI-rådet utveksler vi erfaringer med grunnlag i konkrete problemstillinger og utfordringer vi står ovenfor.

Vi minner om at kleskode for JCI sine plenumsmøter er business casual.

Meld din interesse på Facebook.

Vil du dele dette med ditt nettverk?