Bli medlem i Polyteknisk Forening for å få tilgang til dette innholdet. Bli medlem

Publisert: 10.09.2018

Digital 2018

11. oktober 2018 kl. 06:00 - 13:30

Ansvarlig arrangør: Teknisk Ukeblad.

Både private og offentlige virksomheter effektiviseres gjennom smartere og bedre digitale prosesser, og det er viktigere enn noensinne å henge med på de siste teknologiske trendene for å forbli konkurransedyktig. Digital 2018 vil gi beslutningstakere for IT-løsninger ny innsikt, og anledning til å se på ny teknologi fra både et strategisk og et teknisk perspektiv.

Konferansen vil ta for seg de viktigste IT-trendene akkurat nå, og vi legger vekt på at Digital 2018 skal være en lærerik konferanse med praktisk nytteverdi. Du vil få høre fra bedrifter som har tatt i bruk ny teknologi og nye løsninger, og som ikke bare forteller om hva de har gjort – men også hvordan de har fått det til.

Du vil møte beslutningstakere for IT-løsninger i private og offentlige bedrifter, samt fagfolk og spesialister. Både små og store selskaper vil være tilstede, på scenen og i salen. I tillegg til spennende og lærerike foredrag, vil konferansen også være en gylden mulighet til å treffe kunder, samt nåværende og fremtidige samarbeidspartnere.

Påmelding her.

Polyteknisk Forenings medlemmer får rabattert pris kr. 2990,- eks. mva.

Promokode: MEDL-PF-500

 

Vil du dele dette med ditt nettverk?