Bli medlem i Polyteknisk Forening for å få tilgang til dette innholdet. Bli medlem

Publisert: 14.01.2015

Hjelp, jeg henger ikke med i lunsjsamtalen!

16. mars 2015 kl. 16:00 - 16:00

(Møtet er flyttet  fra 26. mars til 16. mars)

Hvordan overleve i en fragmentert nyhetsoffentlighet?

Før leste vi de samme avisene til frokost og så de samme TV-programmene. Vi hadde en felles offentlighet. Dagens nyhetsvirkelighet er mer skreddersydd, mer tilpasset, mer personlig. Sosiale medier gir oss uendelig mange kanaler, og mediene balanserer hårfint mellom rollen som folkeopplyser og jakten på de mest lønnsomme leserne. Hva betyr dette for offentligheten?

Er nyhetsbildet du presenteres for dekkende for deg? Er du redd for å gå glipp av noe viktig? Føler du deg overveldet?

Møt medie-Norges mest interessante navn for drivende debatt og insider-tips til hvordan bli din egen nyhetsredaktør.

Du møter:

Elisabeth%20Skarsbø%20Moen[1]Tidligere debattredaktør i VG og forfatter Elisabeth Skarsbø Moen (1971). Hun har 20 års erfaring fra norsk presse, og har i mange år styrt hvilke debatter du har blitt presentert for i landets største avis. Hun er i dag rådgiver i Zynk Communications, og elsker at flere enn før slipper til i offentligheten.

 

 

419cb52169af4faf3cad415e69fa5096_M[1]Nils Petter Strømmen (1972) er seniorkonsulent i TNS Gallup. Han har fingeren på pulsen på nyhetskonsumentenes valg og mediehusenes tilpasning til trendene.

 

 

Kjersti stavrumKjersti Løken Stavrum (1969) er generalsekretær for Norsk Presseforbund. Som tidligere redaktør i A-magasinet, Aftenposten Aften, Osloby og KK kjenner hun hvor mye mediene vet om leserne/seerne og hva denne innsikten brukes til – og hun mener at slett ikke alt var bedre før.

 

thBKVG2540Unge Høyres leder Kristian Tonning Riise (1988) opplever at vi har separate offentligheter ut fra ulike aldersgrupper. Han deler sin tips for å navigere mellom det aktuelle versus det vesentlige og hvordan være en god redaktør for eget nyhetskonsum.

 

thMI4HPX5WDebattleder Ingeborg Volan (1979) er sosiale medier-sjef i NRK og en av Norges mest etterspurte foredragsholdere om sosiale medier. Volan blir aldri overveldet av den nye nyhetshverdagen, og vil sammen med panelet sørge for at du forlater debattmøtet bedre rustet til å navigere i nyhetsjungelen.

 

 

Meld deg på til et inspirerende møte!

Møtet er gratis for medlemmer av Polyteknisk Forening. Andre deltagere betaler 100 kr.

VELKOMMEN!

Vil du dele dette med ditt nettverk?