Bli medlem i Polyteknisk Forening for å få tilgang til dette innholdet. Bli medlem

Publisert: 04.04.2017

Magasinlansering – Vi feirer 165 år

15. juni 2017 kl. 16:00 - 18:00

Vi vil gjerne invitere alle våre medlemmer til lanseringsfest for et magasin som gir et unikt innblikk i PFs og Norges historie opp gjennom tiden. Publikasjonen er en samling av råmateriale fra PFs bevaringsverdige arkiv – avisutklipp, foredrag med mere.

Riksarkivet har vært veileder for registreringen. Vi har hatt en historiestudent til å sortere i materialet, og han har funnet frem til riktig mange godbiter som blir å se i magasinet.

Begrenset antall plasser – så meld deg på allerede nå!
Velkommen til hyggelig treff for gamle og nye medlemmer. Det blir godbiter også på matbordet med kaffe, kaker og bobler.

Hva står på programmet?

Velkommen
Anne Cathrine Gjærde. Generalsekretær i PF.

Digitaliseringens historie
Yngvar Lundh. Norsk sivilingeniør og forsker, kjent for å ha brakt Internett til landet, og for å ha utviklet noen av landets første datamaskiner.  I 2008 var han første prisvinner av Norges tekniske vitenskapsakademis ærespris.

Pause

Smakebiter fra magasinet
Tom Runar Sekse. Studerer historie og har gjort arbeidet med utvelgelsen og dokumentasjonen av arkivet.

Teknologikompetanse i styrer
Silvija Seres. President i Polyteknisk Forening.

Vil du ha et eksemplar?

Vær av de første som får magasinet! Med over 200 sider gir den et unikt innblikk i både PFs og Norges historie opp gjennom tiden. Den vil passe ypperlig til å ligge fremme på stuebordet ditt slik at også andre familiemedlemmer og besøkende kan inspireres til få et innblikk i en spennende historie. Omslaget viser frem PFs gamle logo i glitrende kobber.

Kjøp den allerede nå for kun 399,-. Porto på 65 kr tilkommer.

PayPal - En trygg måte å betale på nettet på!

Vil du dele dette med ditt nettverk?