Bli medlem i Polyteknisk Forening for å få tilgang til dette innholdet. Bli medlem

Publisert: 19.01.2024

Blockchain i praksis kurs: 20% medlemsrabatt!

8. februar 2024 kl. 13:00 - 15:00

Blockchain har fått enorm oppmerksomhet i tech-verdenen de siste årene. Med en disruptiv teknologi som har ubegrenset geografiske og økonomiske rekkevidde, har blockchain endret tradisjonelle metoder å drive forretning på. Som en av de viktigste driverne til digital transformasjon har blockchain stor innvirkning på jobbmarkeder, myndigheter og bedriftsstrategi.

Som medlem av Polyteknisk Forening får du nå 20% rabatt på kurset Blockchain i praksis, i samarbeid med vår partner TheFactory.

Blockchain Academy – Blockchain i praksis
NOK 19,960.00 (NOK 24,950.00)

Oppstart: 8. februar
8 ukers online-kurs (2t. per uke)

Krav til forkunnskap
Ingen. Kurset passer for ledere, forretningsutviklere, forretningsarkitekter, strateger, innovasjonsavdelinger, produkteiere, produktuviklere, utviklere, rådgivere m.m. Kurset er tilpasset deg med lite eller ingen kunnskap om blockchain og krypto.

Mål med kurset
Kurset skal dra deg gjennom veien fra ingen kunnskap til å få en solid forståelse for hva blockchain er, hvordan teknologien fungerer, hvilke bruksområder som finnes og lære deg «språket». Du vil få kunnskap om hvilke store aktører som benytter teknologien, hva de gjør, og hvilke problemer de løser. Du vil også få et innblikk i hvordan teknologien kan påvirke ulike bransjer og din bedrift i fremtiden. Når du har tatt kurset vil du være i stand til å se nye muligheter for din bedrift og forstå hvor dere kan dra nytte av teknologien. Etter bestått innleveringer vil deltakerne få en sertifisering.

Blockchain Academy
Blockchain Academy er et 8 ukers langt omfattende blockchain-kurs som blir levert av TheFactory. Kurset blir holdt 1 gang i uken på dagtid. Artikler og videoer følger med. Etter endt kurs og godkjent innlevering får deltakerne sertifisering.

Ta gjerne kontakt med Styret i PF Digitalt lederskap for innspill!

Velkommen!

Hold deg oppdatert med nyhetsbrevet vårt! Jeg vil motta nyhetsbrev!

Vil du dele dette med ditt nettverk?